Osobna vaha

veronika89_8

Samozrejme, nie je to len o vahe, ale aj o inych parametroch, ja som rada, ze co mam od Sencoru vahu, tak viacere tie hodnoty to ukazuje a tym padom viem aj podiel svalstva, tuku a taketo veci. Cize viem priblizne ako napredujem, ci to ide takym smerom ako chcem.

mantika

vandula na vahe si ty nevies akoze pozriet uplne vsetko, v telefone, ked mas aplikaciu, tak ovela viacej informacii ti to dokaze dat. za mna je to ale dobre, pretoze aspon to mam so sebou, viem si to kedykolvek pozriet, viem si to aj potom do buducna ulozit a porovnat ci robim nejake pokroky.

vandula

na to je nejaká špeciálna aplikácia, keď sa to takto prepája? to si vieš pozrieť tie tabuľky a tie hodnoty len v mobile či aj na tej váhe?

strajcha

A mohla by som prosim ta vediet, kolko ta taka vaha vysla. Aj si si zvykla na tie tabulky? Nie je to nejak zlozite sa podla nich riadit?

anezkagub

Nie sú ani tie inteligentné váhy nejaké drahé to sa báť vôbec nemusíš. My sme si napríklad aj do kuchyne kupovali váhu takú, čo sa dá s kalorickými tabuľkami prepojiť a poviem ti, že aj to som si myslela, že tento typ váhy bude nejaký drahší a realita pritom bola úplne iná.

adellline

tipujem, ze to bude o dost drahsie ako taka obycajna vaha, o nema taketo funkcie, ze ozaj je len na to, aby vazila.

petrina

Aha takze to ma priamo ta znacka svoju apku. Takze sa tam prihlasim, zadam udaje a samo sa to potom vypocita... Nevies v akej cene sa pohybuju take vahy?