Gynekologická prehliadka

Príspevok v téme: Gynekologická prehliadka
hviezdička

Manžel ma posiela na gynekologickú prehliadku,naposledy som bola pred16 rokmi.Máa strach z toho želekár mi bude nadávať.Chcem aby ma na výšetrenie objednal manžel a bol pitomný pri vyšetrení.Tiež by som chcela absolvovať vyšetrenie mimo ordinačných hodín-nemám rada plné čakárne.Neviem či jeto možnéPoraďte mi.

asare

objednat sa da, ale plati sa za to urcity poplatok..u mojho gyn.to stoji 200sk,ale stoji to za to bo tie hodinove cakania su na zblaznenie..

zuzca

ja som bola u mojho min. tyzden hadam po viac ako dvoch rokoch,sme trochu zasrandovali ked pocital kolko som uz u neho nebola.Zalezi aky je doki,moj je super.Snad tam este bude mat tvoju kartoteku po tych 16 rokoch.

stanka ,

hviezdicka, maš dobreho manžela,ked mysli za Teba kedy maš ist k lekarovi.Nadavat Ti nema prečo, je to tvoja vec, ale nečudovala by som sa, keby mal nejaku pripomienku.16 rokov je dost,chod cim skor, aby to nebolo 17

masti

mila hviezdicka, takze objednat ta manzel moze, a dokonca moze byt aj pri normalnom gynekologickom vysetreni( ja sice poviem, ze toho svojho by som tam mat nechecela:)) lekarovi je to jedno a ak si myslis ze lekar sa k tebe bude spravat milsie a nebude na teba nadavat, tak si ho tam kludne zober aj ako moralnu podporu. Ak si myslis, ze by sa lekar k tebe spraval nejako inronicky prip. inak co by ti nevyhovovalo tak ho jednoducho zmen:) uz mam aj taku moznost:) papa a urcite tam chod! musiss prekonat sama seba, kazda z nas vie ze to nie je dvakrat prijemne ale musis!

dora

Manzel pri obycajnom gyn. vysetrení??? Na co Ti tam bude?? Co je tazke na tom, ze zdvihnem telefon a u sestricky sa objednam? Urcite by som tym nezatazovala manzela, aby vysvetloval sestricke, ze chce objednat zenu na prehliadku.

tina

da sa objednat aj na presnu hodinu-ale to si priplatis a tak isto sa da aj po ordinacných hodinach ale to si zase priplatis- teda takto to je asi u mojho. Aj ja som nervozna ze mi bude nadavat(avsak som u neho nebola len 2 roky). Ale ked chcem vediet ci som zdrava,musim ist :) Objednat ta myslim ze manzel moze , takisto sa da vacsinou objednat telefonicky, ale zase ako kde-musis si to zistit u doktora, skus tam zavolat len tak zo zvedavosti a popytat sa na to. papa drzim palce

denny

no nepoznam tvojho lekara...ak by tak malo byt mohla by si skusit ist aj k inemu, alebo inej... skus sa popytat priateliek ci znamych s kym maju ake skusenosti a vybrat si toho naj naj al drzim palceky :)

hviezdička

Prekonaj strach a uvidíš že všetko dobre dopadne tiež som tam nebola 10 rokov on ti nebude nadávať veď je to v prvom rade tvoja vec a tvoje zdravie