Lutovali ste niekedy ze ste vztahu nedali šancu?

Príspevok v téme: Lutovali ste niekedy ze ste vztahu nedali šancu?
lucka2-563

Mne sa to stalo minuly rok .. nechapem dodnes ako som to mohla dopustit, ked s tym clovekom mi bolo tak super a vedeli sme sa skvele porozpravat ... nase zoznamenie spojila velka nahoda. JA som to vsak v tom case brala ako nepripravenost na vztah .. Neviem ci mi rozumiete. Mala som 17... On mal o 8,5 viac. Mala som hrozny strach z intimneho zblizenia a vedela som ze v kratkom case by k tomu doslo ... Bolo to zvlastne ale strasne strasne strasne moc som si na neho zvykla, no radsej som ho brala ako kamosa potom neskor. Dnes si to strasne vycitam .. Pretoze odvtedy sa nik neobjavil kto by sa jemu vyrovnal a s nim som uz dako stratila kontakt-ma novu priatelku , a mne stae hrozne chyba.. Preco som vlani veci nevnimala ako dnes a teraz?????? Preco moje myslenie bolo vtedy take ine ako je dnes.??!. ved je to len ROK ...
Lutovali ste niekedy nieco podobne, podobnu chybu ????? dakujem za vase nazory!

jugoj

Nechcem sa hrat na mudreho ale len tak ma napadlo raz som si napisal taku vec co mi isla hlavou a myslim ze sa to sem trosku hodi:

Koniec a začiatok,nezáleží či je príjemný alebo sklamaním.
Sklamanie po čase pominie.
Človek bohatší o skúsenosti,chuť začať odznovu.
Končí a začína sám rozhoduje o svojom začiatku,
o svojej ceste.
Každý koniec má svoj začiatok...

lucka2-563

jugoj v tom mas veru pravdu ze od minuleho roka som sa aj sama zmenila... som taka.. viac komunikativnejsia a sebavedomejsia.. Mozno by to naozaj nefungovalo ktovie, navyse problem robila 205 km dialka a videli by sme sa asi raz za tyzdeen .. Mozno aj menej . tak mozno je aj dobre ze to je tak ako to je. ..

Lily.

Ja v tomto verim na osud, cize nikdy som to nelutovala. Ked nie som na nieco pripravena, neda sa to uponahlat kvoli strachu, ze mozno nieco prepasiem. Da sa na to pozerat aj tak, ze co nikdy nezacalo, nikdy ani neskonci.

jugoj

Ale co by si nikdy nemala:)Nemozes vediet ako by to bolo aj ked si sa zo zaciatku citil s nim dobre,nebola si vtedy pripravena.
Pride neskor niekto iny a bude to este lepsie nemozes vediet:)
Teraz ked si sama sa utapas a vidis len to negativne.

lucka2-563

takze vidim ze nie som sama.. ale poviem ti ze dost ma to trapi .. aj ked mam len 18, obcas si predstavujem ako by to klapalo keby vtedy neurobim to co som urobila..:( Ach jaj tieto dni by to bol rok ... Skoda ze clovek si tolko veci uvidomi az tak neskoro.. Co mal a uz nema a nikdy mat nebude.. Skoda.. :( Chyba mi ..

jugoj

Ano stalo sa mi to,a niekedy sa k tomu v myslienkach aj vraciam a predstavujem ake by to bolo mozno teraz keby bolo.Ale potom racionalne zvazim ze teraz je teraz stalo sa co sa stalo a uz s tym nic nenarobim.
Bolo to pre mna ponaucenim lebo to ukoncenie stretavania s tou osobou bolo na mne.
Asi som nebol na taky vztah dostatocne pripraveny,lebo ci uz zo strachu alebo ineho som dal prednost vety inym teraz uz pre mna nepodstatnym aktivitam alebo ludom.
Hlavne je ze teraz uz viem co viem a nestane sa mi to ked pride ta prava osoba:)