Samotari

beskyd

no name, nemas pravdu:D internetova komunikacia moze byt pre cloveka ktory je inak samotar cennejsim zdrojom poznavania ludi ako nejaka klasicka komunikacia ked kazdy hovori to co sa patri s vlekym kusom diplomacie a de facto lzi. to je jedna vec, dalsia vec, ako si prisiel po com tuzi KAZDY, to mi je velka zahada:))) a sam moze byt aj ten, kto proste nema zaujem o vztahy... alebo kazdy kto nefunguje ako sucast stada je zakomplexovany?:)) ech, nech zije clovek milion:)

Jannn

Každý človek je iný a v tom je krása. Každý nech je taký, aký je, nech si to uvedomí, aký je a nech sa neznásilňuje, lebo je to neprirodzené.

no name

Samotar prdi na celu internetovu komuniakciu. Vy ste bud egoisti alebo zakomplexovani ludia. Nenadarmo sa hovori ze clovek je tvor spolocensky. Kazdy po tom tuzi. Ale kto sa boji riskovat vztahy, ostava sam.

millli11

Niekedy si myslim, ze samota je moj osud, hlavne, ked si neviem nikoho najst. Od posledneho rozchodu vobec. Mala som niekolko objavov, ale. Prvy tajil, ze niekoho ma, druh sa vratil k byvalej, dalsi, bez akehokolvek predchadzajuceho vztahu, sa zalubil do vydatej a to nehovorim tie nevydarene jedno razove randenia. Pytam sa sama seba, preco pritahujem cudakov? Lebo som ja mama cudna? Ved ste tu aj pisali, ze samotari su cudaci, asi to bude tym. Povedala by som, ze samota je moja najvernejsia priatelka.

millli11

Ja som tiez skor samotarka, ale viem sa aj ist zabavit s kamaratkami na disko, pokecat na kavu alebo do baru. Som v troch partiach kamaratiek. Zo zaciatku sa to ani jednej nepacilo, ci nebudem jednu partiu pred druhou ohovarat. Ale prisli na to, ze nie. Aj v tych partiach su dievcata, ktore su napriklad najlepsie priatelky. Ja nikoho takeho nemam ani som nemala. Mozem povedat, ze vdaka tomu mam casto nadhlad. Urcite ste si vsimli, ze dievcata aj zeny chodia na wc vzdy viacere. Ja som od zakladnej skoly chodila na wc sama. Sama som sa hrala, sama som sa ucila, sama som skusala piect, varit, skusat spotrebice (ked si teraz spomeniem, ze to nemuselo dopadnut najlepsie, trochu ma zamrazi). Mozno to suvisi aj s tym, ze som jedinacik. Vraj jedinacikovia su viac taki samostatni a ja som niekedy aj samotarka. Ja proste zboznujem, niekedy, ked som sama doma, ticho a ja len relaxujem.

beskyd

povedal by som ze znacny podiel ludi ktori sa daju oznacit ako samotari su prilis vnimavi na to, aby im ostatni ludia pri svojich charakterovych crtach a vonkajsich prejavoch stali za nejaku interakciu. ale urcite su ti ludia viac diferencovani a neda sa to vnimat ako nejaky pausalny model.

KuKukKuKuk

A ešte som chcela dodať, že mám kamarátku s ktorou mám spoločné strašne veľa a keď sme my 2 spolu nikdy nie je ticho. TAk isto mám aj naj najlepšiu rodinu, pri ktorej nikdy niesom tichá.... to sú proste moji ľudia, tí povrchní blbci čo chodia po svete bez morálnych hodnôt ma netrápia :))))

KuKukKuKuk

Pár ľudí to tu vystihlo. Ja som tiež považovaná za samotárku a pritom to nie je vôbec tak že nemám rada spoločnosť ľudí a som tichá. Mám rada spoločnosť ľudí, ale len tých inteligentných s ktorými mám niečo spoločné. A rada sa zapájam, ak to niesu niake blbé povrchné rozhovory o tom aký je ten tam sexoš, alebo niečo na podobnej úrovni.

Grace

Ivanaa_ ak to tak vidíš je to tvoj problém, ako som už hovorila, nezaujímajú ma názory od hlúpych ľudí...

No i ked je pravda, že niektorý sú samotári proti vlastnej vôle, ale tak či tak si za to môžu sami, no na druhej strane sú ľudia ako ja, kt. samotu vyhľadávajú pretože sú pre nich iní ľudia otravní, možno som arogantný hajzel, ale myslím že je vždy lepšie robiť si svoju prácu a komunikovať s ľudmi kt. mi vyhovujú než kecať o ničom s hlupákmi.
Vždy je lepšie mať pár prijateľných spoločníkov ako kopu bláznov.

Je to môj spôsob života a plne mi vyhovuje. A čo vy viete ? Možno mám dôvod nenávidieť ľudí...