pad na kostrc na lade

moj_nazor

ja som tak minuly rok v marci spadla na kamennu plochu, ublizila som si tak hrozne, ze som niekolko minut nevladala ani pohnut nohami od bolesti, potom som sa dotiahla k autu a s bolestami prisla domov, lezala som cely den a ked to neprestavalo na bolesti, tak som sla vecer na pohotovost. Urobia Ti RTG, ci nemas zlomeninu, mne dokt. povedal, ze ked mas hrozne bolesti, moze sa rozstiepit ten koniec kostrce,ale operovat sa to neda, musi sa to samo zahojit. Viem, ze mi dali nejake lieky a mastila som si to tiez nejakymi mastami od bolesti, ale schopna sediet som bola asi za 2-3 tyzdne,inak len s bolestami. Ale ako ma kazdy strasil, ze ma bude bolievat kostrc, tak mna nastastie neboli, dlhodobo som uzivala lieky a mastila si to a fakt mam klud. (zatial :) drzim palce! urcite to nepodcenuj.

Jana Za

Ahoj ked som bola malá spadla som zo smyklavky na kostrc a pamätám si ze z tej bolesti som ani dychat nemohla. Povedala som ze je to ok ale nebolo a tyzden mi trvalo kym som sa bola schopná zohnúť. Ked si to pamätám tak to teda bola bolest!! Tak to radsej nerob ako ja a chod k doktorovi. Môzes mat aj daco s nejakou platnickou ci pricviknuty nerv minimalne ti ulaví od bolesti. Tak sup sup zajtra rano na urazovku!!

jaeny

Ahojček,skús Flector gel,ale najlepšie by bolo ísť k lekárovi,ja som spadla ešte pred 20 rokmi a kostrč ma bolí dodnes,teraz používam -volá sa to zázračná náplasť,klikni na www.anezka.sk,mne pomáha na všetko čo ma bolí,stačí malý kúsok náplaste za 20min.mám po bolesti,prajem skoré uzdravenie

suz

a teraz sedis za PC ?

radsej si lahni a hovorim ak to bude velmi boliet radsej zajdi s vasimi na tu pohotovost..aby ti vylucili prasknutie alebo poskodenie vnutornych oranov ked to bol silny naraz ked hovoris ze ledva si prisla domov

suz

moj priatel na vianoce spadol zo schodov v a dopadol priamo na zadok..

od bolesti nevedel ani poriadne rozpravat muslela som volat sanitku aby mu spavili RTG a ultrazvuk..pretoze bolesti boli velmi silne..

nastastie to nebolo nic vazne a dostal taky prasok do vody co sa dava ludom po urazoch a este lieky proti bolesti..