chlpy na rukách

Príspevok v téme: chlpy na rukách
andrea...pls

no mam taky problem,mam 13 rokov a mam chlpy na rukach a nad hornou perou a okolo pupka...neviem co s nimi..strasne ma to trapi lebo sa mi v skole posmievaju...skusila som si ich oholit..neboli tmavsie ani dlhsie len ich trochu pribudlo :(...neviem co s tym..rodicia s tym nechcu nic robit...poradte mi ako si ich mam odstranit!!! prosim

majka213

a myslite ze po opakovanom pouzivani tych pasikov veet na ruky sa mi chlpy preriedia ?? alebo ostanu vzdy rovnake ?

alena321

Najhoršie je asi holiacim strojčekom. Ale depilačným strojčekom alebo pasikom sa to určite nezhorši. Ja použivam depila. strojček na nohy a je to super miestami vobec už nerastu. S rukami našťastie problém nemám.

majka213

takze sa nemusim bat ze narastu este horsie ako predtym ? a este som citala ze niektorym babam sa chlpy oslabili a rastie ich menej. moze to byt pravda ? a dakujem za rady.

giornida

podobny problem. ja si ich nad perou vytrhavam pinzetou a zvysne take jemne depilacnym pasikom. otravuje ma to.
ked si ich odfarbim na blond tak to nebude mozno moc vidiet ale napr. zboku pri svetle to bude vidiet.
taktiez ruky. ale s tym nic nerobim. je to des.
nehovoriac okolo bradaviek. nie je ich strasne vela ale su, chybu som urobila ze som si ich zacala vytrhavat.
raz si treba nasporit na tu laserovu epilku

xdanielax

nie je pravda. resp. ako u koho. mne to napr. nerobi nic. chlpky su ako pred tym, ziadne strnisko ani nic podobne. Trham si ich strojcekom.

jankaaaaaaaaa

budu rast take iste ako predtym, ibaze ked zacnu vyrastat, budu vyzerat hrubsie a tmavsie, a navyse tam asi budes mat take bodky ako strnisko. ja by som si ruky nedepilovala. skus si ich nabuduce radsej odfarbovat peroxidom

majka213

ahojte. dlho ma trapil problem s chlpami na rukach a tak som si ich vcera vytrhala pomocou depilacnych pasikov veet. bola som celkom spokojna pretoze skoro vsetky chlpy mi to odstranilo a ostalo ich iba páru, ale bojim sa ze mi teraz zacnu rast hrubsie a tmavsie. ma s tym niekto skusenost ??

jahodka123

Ja všetko holím už neviem kolko rokov a viem, že aj budem celý život. A čo teraz? Kompletna procedura raz za týždeň a mam pokoj. Tiež sa mi za to smiali, nikomu to neželám...

kamcii

tiez mam problem s chlpmi na rukach a neviem co s nimi robit. myslite ze ak na ruky pouzijem depilacne pasiky veet, nenarastu potom este hrubsie??