Antikoncepcia chloe a na akné

Príspevok v téme: Antikoncepcia chloe a na akné
katarina6592

Ahojte.chcem sa opytat aky mate nazor na antikoncepciu Chloe?dnes mi ju predpisala kozna doktorka aj ked ja som velmi nechcela pretoze budem musiet chodit na odbery krvi a to mi nerobi dobre a takisto som citala aj vela neziaducich ucinkov.ale doktorka ma presvedcila a dokonca aj moja mamka...a dneska,ked uz mam Chloe na stole tak som citala na roznych forach take veci ze uz teraz sa toho bojim...baby pisu ze maju depky,priberaju,boli ich hlava,kruti sa im hlava maju zmeny nalad a tak...naozaj to moze byt vsetko z toho??moze takto liek ovplyvnpvat?ja som bola vzdy vyrehotana usmievava optimisticka aj ked ma nieco trapilo ale mam to na haku milujem smiech ale bojim sa ze koli Chloe sa zmenim,nechcem mat depky a bohvieake nalady :-/..........a dokonca doktorka mi to chce skombinovat s Roaccutane pricom nechapem ja si nemyslim ze mam hrozne akne,niekedy som dokonca spokojna ze som schopna vyjst von aj bez mejkapu ale to malokedy,ale aj tak si myslim ze to nieje take hrozne,aj ked je pravda ze lokalna liecba mi uz take 2-3 roky nepomaha...v decembri mi brali krv aby vedeli ako som na tom s hormonami a vraj vysledky su dobre tak neviem preco mi teraz chcu davat hormonalnu antikoncepciu....myslite ze to mam brat,alebo ako?

lilkaz1

Ja som brala CHLOE asi 4 roky. Dala som si ju predpísať kvôli mojej zlej pleti, poradila mi to kamoška a naozaj mi to pomohlo. 4 roky som mala krásnu pleť bez jedinej vyrážky, pravidelnú menštruáciu na hodinu. Ale po vysadení sa mi zase zhoršila pleť. Vysadila som ju kvôli snaženiu o bábo.
Ale mám 2 zvyšné blistre, keby niekto náhodou chcel za dobrú cenu.

Anaya

DIDI1023 --- Ja som brala Chloe kvôli tomu, čo píšeš aj ty. Po vysadení mi meškal prvý menzes asi 1 mesiac, potom už iba týždeň a do polroka sa mi celkom upravil cyklus a je pravidelný s odchýlkou 1-2 dní. Len je slabší, ako býval predtým, ako som HAK začala brať.
Pleť som mala tiež hroznú predtým, počas užívania Chloe sa mi to upravilo a teraz po vysadení je to celkom ok = sem-tam nejaké vyrážky, ale je to oveľa, oveľa lepšie ako predtým.
Zrejme každý organizmus zareaguje inak.

LUCIA1122 --- Mne po vysadení meškal menzes iba mesiac. Odvtedy chodí pravidelne. Mala by si zájsť k doktorovi.

lucia1122

Ešte by som chcela vedieť.. Kedy príde menštruácia keď tabletky vysadím? Pretože som antikoncepciu vysadila asi pred dvomi mesiacmi a stále nič... Pýtala som sa na to v lekárni, a tam mi nepovedali skoro nič... Vraj treba zájsť za doktorom že či mam znova začať brať antikoncepciu alebo mi pichne nejaku injekciu aby som menštruáciu dostala... Tehotná nie som, robila som si test...

didi1023

Ahoj ja som brala anti sice nie chloe ale inu tiez mi ju prepisal doktor najma koli akne a koli tomu ze som mala nepravidelnu menstruaciu ano ked som ju brala bolo vsetko super plet krasna cista a menstruacia prsna ako hodiny ale po vysadeni jedna velka kataastrofa plet sa mi neskutocne zhorsila je to este horsie ako predtym a uz to trva asi 5 mesiacov od vysadenia no a kramy si chodia kedy chcu takze asi tak

lucia1122

Zdravím, chcela by som sa spýtať.. Beriem antikoncepciu chloe už nejaký čas, cca 3 - 4 roky. Zatiaľ som ju ešte nevysadila, až teraz a menštruácia mi po dvoch týždňoch stále neprišla, rada by som vedela kedy asi tak príde. Diki moc

Simonaaa3232

Ja mám 18 a gynekologička mi predpísala Chloe hlavne kvôli pleti. Zo začiatku som mala strach po prečítaní skúseností niekoľkých žien na internete..ale ja som zatiaľ maximálne spokojná..pleť mám krásne čistú, menštruáciu bezbolestnú a s krátkym trvaním..nespozorovala som na sebe žiadne zmeny nálad, bolesti hlavy a ani som nepribrala..len sa mi trochu zväčšili prsia..čiže zatiaľ sú moje skúsenosti len dobré:)