Životopis

wreck

Ondrej657, spravne by si mal zivotopis vzdy upravit podla toho kam sa hlasis, nie posielat rovnaku kopiu vsade. a firmu by si si mal preklepnut a aj podla toho prisposobit text. vsetky pracovne skusenosti, aj neoficialne brigady, treba spomenut, tym skor, cim viac su relevantne pre miesto kam sa hlasis. samozrejme netreba spominat detaily o (ne)oficialite prace. zamestnavatel potrebuje vidiet, ze vies pracovat, ze mas aspon ake-take pracovne navyky a aspon tusis nieco o tom, cim sa zamestnavatel zaobera. zoradenie by malo byt chronologicke, najnovsie pracovne skusenosti najskor, potom starsie. je vhodne spomenut projekty robene na skole (pocas skoly), zaujat mozu aj neobvykle aktivity, ktore robis vo volnom case. oplati sa na to dobre pripravit a nelutovat, ak stravis pisanim a ladenim cv aj tyzden alebo dva.

tu je nieco malo, od coho sa mozes odrazit: vysokeskoly.sme.sk

Ondrej657

Zdravím. Keď som absolvent prvého stupňa VŠ a chcem si poslať životopisy, to znamená že nemám žiadne pracovné skúsenosti, tak ako ho správne napísať? Mal od 15 brigády rôzneho druhu ale väčšinou len tak neoficiálne a to neviem či tam môžiem uviesť. Ďakujem

za8icka

no napis co ta motivuje aby si tam studoval. Predsa musi byt nejaky dovod preco si si vybral prave tento obor. No a ten tam kludne napis:)

rofl

mam dost vazne pochybnosti, ze ten zivotopis bude vobec niekto citat...a keby aj, zrejme to neovplivni tvoje prijatie ci neprijatie. napis tam, to co si myslis a nerob z toho taku vedu.

cajik

a preco tam chces ist studovat? asi preto, ze ta to zaujalo, ze ta to bavi, ze mas na to talent atd. tak to tam napis, to nie su ziadne traposiny