odber krvi pri užívaní antikoncepcie

Príspevok v téme: odber krvi pri užívaní antikoncepcie
zvedavaa

Užívam antikoncepciu. Predtým mi gynekologička zvykla raz za rok a pol brať krv a spraviť pečeňové testy. Teraz mi oznámila, že už to nerobia a že mám ísť k obvodnej lekárke. Tá mi povedala, že oni mi antikoncepciu nepredpisujú, takže u nich je to za poplatok. Nakoniec mi tú krv zoberie vrámci preventívky, čo ma ale zaujíma je, či ozaj nemám nárok na kontrolu krvi od gynekologičky. Na čo platím odvody každý mesiac, keď mi odborný lekár ani nevezme krv.

oh.my.gosh

nie ze nemusia, ale nechcu, poistovne im to uz nechcu preplacat, terba setrit.... mna poslali na pecenove testy z gastra kvoli zlcniku. dojdem dovnutra a setricka sa ma pyta, ze co potrebujem, tak som jej povedala, ze idem na preventivku a chcem si dat urobit pecenove testy, kvoli zlcniku na odporucanie gastroenerologa. a sestricka zacala ze TO UZ SA NEROBI V ZIADNOM PRIPADE, ze uz to uplne prestali robit. tak som vosla lekrake a hovorim jej, ze potrebujem pecenove testy kvoli zlcniku a ona hovori sestricke, aj tejto urobime pecneove testy. no sestricka mala dobry trapas...

nemozne

realita-asi si ma nepochopila,čo má s tým spoločné verejné zdravotníctvo,alebo súkromný podnikatelia....

realita

NEMOZNE-nie je mozne spajat verejne zdravotnictvo so sukromnymi podnikatelmi.Obvodni lekari ako aj gynekologicke ambulancie su sukromne.Teda sa treba stazovat inde,ako tu bolo spominane na UDZS.

nemožne

Prečo nechce zobrať gynekolog krv na pečenové testy, ked beriem antokoncepciu, ked si to chcem sama zaplatiť???Prečo pýta peniaze za preventívnu prehliadku a nedá žiaden doklad o zaplateni???
Nemožné,čo sa v tom zdravotníctve deje!!!