Prosím o radu zo štartovacou sadou na gelové nechty

marika11

uff tak bazarovým by som sa radšej vyhla, ja si kupujem úplne všetko z www.ambima.sk lebo viem ze tam majú kvalitné veci, samotná značka ambima je dosť známa a myslím si že by si nedovolila skandal v podobe distribucie nekvalitných výrobkov. :)

Lucinka71

Ja mám napredaj veľké množstvo typov,nalepiek,gelov na nechty,stetcov na nanasanie gelu,flitrov,ozdobok,lakov na nechty,...predám aj po kusoch za symbolicke ceny.v pripade záujmu pošlem fotky

erika37

Predám novú-nepoužitú sadu 34ks ozdôb a glitrov na nechty. Sada obsahuje rôzne druhy glitrov všetkých farieb. V skutočnosti sa krásne sa trblietajú. Cena 11€ už aj s poštovným! Viac foto a info poskytnem mailom.
V prípade záujmu ma kontaktujte mailom erika37@azet.sk

erika37

Predám novú-nepoužitú mega sadu 68ks ozdôb a glitrov na nechty. Sada obsahuje rôzne druhy glitrov všetkých farieb. V skutočnosti sa krásne sa trblietajú. Cena 17€ už aj s poštovným! Viac foto a info na nasledovnom linku:
-odkaz odstránený-
V prípade záujmu ma kontaktujte mailom erika37@azet.sk

nela 225

Ahojte.potrebovala by som radu.chcela by som si sama robiť gélové nechty ale neviem kde by sa dala kúpiť nejaká kvalitná sada.hlavne aby gély neboli nejaké nekvalitné.prosím odpíšte mi na e-mail: l.bitova@gmail.com