Neustály problém s potením

Príspevok v téme: Neustály problém s potením
Mišel

Ahojte ľudia mám 14rokov.Môj problém je potenie pod pazuchami.Potím sa strašne,nemôžem nosiť moje obľúbené sivé tričká ani nič obťiahnuté je to hrozne ale hrozne nepríjemne,neprajem to nikomu dosť často si prajem byť tam suchá a nespotená ako niektorí no čo už:( Už ma to prestáva baviť neskutočne ma to rozčuľuje, a tak som sa rozhodla že si kúpim prípravok proti poteniu ale bohužiaľ neviem aké máte skúsenosti? čo je lepšie driclor alebo excipial deoforte? poradte lebo ja už naozaj nevládzem:( mimochodom také rady že antiperspiranty si nechajte pomôžu akurát tak že prekrijú pach potu ale stále sú tam veľké prepotené kruhy pod pazucho :(

Dominika 123

Takže viem že táto diskusia je už stará...ale mám 17 rokov a potila som sa od svojich 14....nekontrolovatelne či bola zima alebo leto....vyskúšala som všetky možné veci cez šalviový čaj,vichy a neviem čo všetko...až teraz som si kupila Driclor...po 2 týždnoch používania som namala ani malinký fliačik potu na tričku(teraz už konečne nemusím nosiť len čierne tričká !) ANO-je pravda že niekedy ma to strašne štípalo ale mne to za tú bolešt stálo....a upozorňujem že mi pomohol po 2 týždnoch a používala som ho každý deň nečakajte že si ho dáte 3 dni a stane sa zázrak ....takže odporúčam nikdy nič lepšie a lacné nebolo a už ani možno nebude ;) ja jednoznačne ODPORUCAM ! :)

Mišel

drahší je väčšinou driclor
na ňom je dobré že je to gulička a vyzerá ako normálny dezodorant

ľudia dnes som si kúpila excipial deoforte nie je tam napísané aké množstvo si mám dať na jedno podpazušie:/ tak koľko teda?
ľudia držte palce nech zaberie=)

mimochodom stálo to 5,80 eur

mihai

Misel

jasne, skusaj. ja sa teda nejak extra nevyznam, ani sa nepotim silno ale kupila som si raz Driclor a potom som sa nepotila ani kvapku. len je to fakt silne, po case som prestala pouzivat, je to taky ekrazit... ale pomaha. aj na chodidla. ten druhy nepoznam co spominas ale kludne skusaj. no ak to nepomoze, alebo aj tak, skus ist za lekarom..

Mišhel

zajtra si idem kúpiť asi ten excipial deoforte (niečo ako driclor) už nevládzem moje obľúbenené kúsky v šatníku nemôžem nosiť keby som mala 3 mikiny tak prepotím všetky:( už nevládzem fakt ,zmenil by sa mi trošičku život keby ten excipial deoforte pomohol,bolo by to úžasné :)a najmä v lete keby som sa menej potila no jednoducho už o tom nechcem snívať :))

Denz

DRICLOR ®

ZLOŽENIE:
DRICLOR obsahuje hlinitý hexahydrát USP 20% w / w (185 mg / ml) v alkohole.

Farmakologické klasifikácia:
Antiperspirant

mihai

Mišel

chod do lekarne a kup si Driclor antiperspirant. Je dost silny, mal by zabrat. Je tam navod, nejdem ho rozpisovat ale vyskusaj. Ublizit ti neublizi.

krtko-lampa

Ono ja nevravim, ze neexistuje aj chemicka cesta ... jasne antiperspirant, ked sa spravne pouzije po kupani den pred tak zabera, driclor, excipial deoforte to vsetko funguje. Len je na nej akou cestou sa vyberie. Bud chemia, alebo byliny. Ja by som si vybral byliny ;) je to na nej ;) ...