Farbenie vlasov v tehotenstve

Príspevok v téme: Farbenie vlasov v tehotenstve
maminaa

ahojte, chcela by som sa spýtať, na farbenie vlasov. Som v 38.tt a celé tehotenstvo som si vlasy nefarbila, len raz so šamponom bez amoniaku, ale to mi dlho nevydržalo.....tak by som sa chcela spýtať, dnes som si kúpila farbu, lebo tie moje vyrastené vlasy vyzerajú hrozne...kúpila som si ju v biofarme s 3% peroxidom. a tak by som sa chcela spýtať, či je to nebezpečné pre bábätko aj v takomto vysokom štádiu.....či si môžem kludne zafarbiť alebo mám počkať až po pôrode. ďakujem veľmi pekne.

meggy10

zuzula teraz by si nemala farbit vlas, ale myslim si, ze ke je farba bez amoniaku tak mozes. a ja henujem vlasy a som s tym spokojna.

zuzula12

Caute ... Ja mam kratke vasy, a tak si iscvh chodim farbit cca. kazdy 6. tyzden. teraz som v 7. tyzdni tehotenstva a tiez mam takuto dilemu. Ale vlasy mam prirodzene nhede a farbim si ich na cerveno-zlate farbou od kadernicky. Viem, ze mi akakkovek farba nechyti ... Ked to tu vsak citam, asi sa budem musiet poradit ... Ved babatku ublizit nechcem!!!

Mimochodom, ako chyta Henna???

katalinka

ja som pred časom čítala, že v prvom a poslednom trimestri to nie je vhodné... rozhodnútie je však na tebe, poznám veľa žien, ktoré to neriešili a všetko je o.k. a či pri dojčení je farbenie vhodné, neviem, ale skôr si myslím, že nie.

maminaa

ja som nepovedala, že nechcem tie bez amoniaku....ale že akurát takú farbu akú som ja chcela tak takú nemali bez amoniaku...iba červenú...a to som ja nechcela.... no strašne rada by som si tie vlasy už zafarbila, ale aj sa bojím, že ublížim malému...aach neviem čo robiť...

maminaa

ja viem, že je vela farieb bez amoniaku, ale akurát takú ktorú som ja chcela tak takú nemali..... kupovala som to v biofarme....s 2% peroxidom.....neviem či to mám spraviť alebo mám počať....som už v 9 mesiaci....a bábo je už vyvynuté....aj tak by mu to mohlo nejako uškodiť????? mám dilemu....