90 dňovka - porcie a čas

Príspevok v téme: 90 dňovka - porcie a čas
xixao

čaute baby..

tí čo držíte, alebo ste držali túto diétu, vedeli by ste mi povedať v akých množstvách ste prijímali stravu??
a tak isto čo sa týka tých hodinových rozdielov medzi obedom a večerou!! ved o 13.00 obed a o 17.30 večera?! odpadnem...aký mate systém v porciách a čase??? dakujem

xixao

dakujem vám moooc :-))))
určite si zadovážim tú knihu a čoskoro sem pridám novú tému kto so mnou začne s 90-dňovkou :-)) možno aj niektorá z vás ak ste ešte nezačali :-)))

Andrejočka

Ano, čítala v elektronickej podobe /kamoška má normálnu a je to presne to isté/

citujem:
Pri jedení nie je dôležité, aké množstvo zjete, dôležité je, aby ste dodržiavali správne kombinovanie potravín a predpísaný čas medzi jedlami. V tom dni v týždni, keď jete mäso a zeleninu, musia medzi jedlami uplynúť najmenej 4 hodiny. Keď je v poradí škrobový deň a deň UH, môžete jest nasledujúce jedlo už po troch hodinách. Prvé 3 dni jedzte 3 krát denne ( raňajky, obed, večeru) Ak ste dopoludnia hladný, doprajte si na desiatu jeden kus ovocia alebo ovocný džús, samozrejme bez cukru. Na 4-tý, ovocný deň, môžete jest viackrát denne(za jedlo sa rata už jeden kus ovocia a jeden pohár ovocného alebo zeleninového džúsu)
- tretí tráviaci cyklus trvá od 20tej do 4tej ráno. Po ôsmej hodine večer nejedzte nič!!!

tak ja potom neviem. Xixao vyber si. :-)

Andrejočka

no mne sa skôr zdá, že nie medzi obedom a večerou, ale medzi každým jedlom. teda v bielkovinový den 4 hodiny, v škrobový a uhlohydrátový 3 hodiny a ovocný 2 hodiny.

biopich

este cosi ak mas cestoviny tak 120g ak maso tak 2 masa 1 vecera ak vajicka rovnako zemiaky ono v knihe niekde pisu 2 zemiaky na veceru 1 zemiak ale niekde su aj 6 zemiakov...podla toho co robis aky recept. Najlepsie je zabezpecit si knihu a kto je sikovny najde to aj tu celu knihu ale to sa treba riadne pohrabat v starej teme

biopich

no ranajkovat do 12tej s tym ze medzi ranajkami a obedom 2hodiny. V bielkovinovy den rozdiel medzi obedom a vecerou 4 hodinovy skrobovy uhlohydratovy den rozdiel 3 hodinovy a na ovocny den kazde 2 hodiny... ake porcie? aby si mala pocit sytosti zase prejedanie dobre nieje a na veceru polku. ak nevydrzis 4 hodiny bez jedla daj si ovocie.

Andrejočka

No ja som si tú knihu stiahla z netu, ale presný obsah je aj na:

www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk

toto je vlastne opísaná kniha. Ja tú diétu držím mesiac, ale aj pred rokom som ju už držala. dnes mám práve svoj prvý vodový den a zajtra ráno sa chcem odvážiť a odmerať, aké sú výsledky.
čo sa týka porcií, tak v knihe je napísané, že na obed môžeš akúkoľvek porciu, len na večeru musíš presnú polovicu z obeda.
inak ja mám túto diétu fakt rada, lebo je to v podstate delená strava, čo mne vyhovuje, niesom hladná, a obsahuje všetko, čo telo potrebuje, je tam dostatok zeleniny, ovocia, bielkovín aj uhlohydrátov. skús to, ja to odporúčam.

xixao

Andrejočka

dakujem..a ty máš túto diétu z knihy? lebo chcem 8.marca začať a neviem presne ako do toho vbehnúť s receptami alebo velkosti presne porcií..ako sa ti darí s tou dietou?

Andrejočka

Ahoj, no ja zvyknem ranajkovať o pol deviatej, obedovať o jednej a večera okolo pol piatej a to stále, pri všetkých dnoch, teda okrem ovocných, tam si dám každé dve hodiny jeden kus ovocia. čo sa týka porcií, tak odkedy jem tak vela zeleniny, tak jem ovela menšie porcie ako doteraz. tá zelenina ma dosť zasýti.