Váha sa už 2 týždne nehýbe..čo s tým?

Mirka023

Ovečka, tak to si dala pekne dole tých 6 kg. Ono prvé kg daš dole rýchle a potom sa to zastavi, aspoň u mňa to tak bolo. Dala som pred letom dole 8 kg a do zimy ani gram. A to som chodila do fitka a na taebo, každý deň som niečo robila a niektore dni aj fitko a večer taebo, večer sa mi nechcelo ani z postele vstať, taka som bola unavena a napriek tomu vaha nič. A teraz som za mesiac dala dole konečne po dlhom čase 3kg, ale to za to vďačim trenerovi, proste trening čo som si robila nebol OK. Potrebovala som zmeniť. A cvičim menej ako predtým, ale efektívnejšie.
Tak držim palce, nevzdavaj to :-)

ruse

to mi je jasne (s cinkami cvicim no malo )

a mas aj upravenu stravu ked cvicis alebo sa stravujes klasika -teda len chcem vediet aky mas nazor na dietu (napr.90 dnovu) a ci vies i odporucit nieco co sa tyka stravovania

dufam ze Ta moc nespovedam je super ze mi konecne niekto poradi a nenadava lebo sa mi to na tomto fore uz stalo /HI

fenix

staci obden,telo a hlavne srdce potrebuje oddych,cvicenie vecer zavisi od toho,ako na teba posobi,lebo su ludia,co ich nabudi a potom nemozu zaspat.
ja osobne cvicim kazdy den od 20.30 do 22.00,ale ja som specificky pripad....
najdolezitejsie je hybat sa pri tepe,pri ktorom sa spaluju tuky,cize 220-vek x 0.7

ruse

diky no este otazocka .....obcas mi neostane cas na aktivity (posilnovna) akurat tak o 20-tej hodine je vhodne cvicit tak neskoro ?
a co kazdy den alebo kazdy druhy?

fenix

jednou zo zakladnych uloh tela je si udrzat zasoby energie(tuk)
preto treba sa neustale hybat a normalne a zdravo jest,slovo dieta nie je moc vhodne,aby telo nezistilo,ze prichadza o tuk.
nehovoriac o tom,ze tuk ulozeny v bruchu je samostatny organ,ktory sposobuje zapaly,je zasobarnou toxinov a hlavne je matabolicky nezavisly na mozgu.a to je vtedy,ked bezmyslienkovite clovek nieco je a nakolko to je vec hormonov neda sa to ovplyvnit volou.napriklad mas strasnu chut na nejaku sladkost,tak vies,ze telo potrebuje rychly cukor tak mu das ovocie.mimochodom 1 horalka je 40 min.bicyklovania.a ked mas chut na salam,parky a pod.telo potrebuje zivocisne bielkoviny,tak si das na prirodno kuracie prsia,ked mas chut na tuky,nedas si chleba s mastou alebo slaninu,alebo hranolky,ale hrst orechov a pod.

ruse

myslis ze sa moze dostavit jojo-efekt i ked beham (snazim sa kazdy den i iny sport)?
ja som chudla zatial uspesne no dufam ze to udrzim alebo vies poradit ako si udrzat vahu i ked prestanem dietovat ?
myslis ze sport staci?