vadí mi že som vysoká

Príspevok v téme: vadí mi že som vysoká
Brchnelka

Viem, je to už otrepané ale fakt mi vadí že som vysoká. Mám 14 rokov a 166 večer a 167 cm ráno. Asi ešte porastiem... toho sa bojím.Som vyššia aj ako moja 21 ročná sesternica! Z našej generácie som najvyššia a to som najmladšia. Hrozne mi to vadí. Ja som bola veľká vždy, už v 11 som mala 163 cm... Nedá sa robiť niečo na zastavenie rastu? Mamina mi stále hovorí, že aká budem vysoká a aký ťažký budem mať život. Vadí mi to a vždy keď jej poviem, nech prestane odpovie: však je to pravda. Už teraz som nadpriemer. prosím poraďte.

NeviemUz

U zeny je to fajn byt mala alebo velka. Za to chalanom vadi ked su mali..
Tvojou vyskou sa nikto nebude zapodievat, ak ma dievca peknu tvar a postavu, je sympaticka atd, tak toto su veci, ktore si na nej ludia, predovsetkym chalani, budu vsimat. Si zober taku Seherezadu (Berguzar Korel) ma 180cm ale je to nadherna zena a paci sa vela ludom.
Alebo malinka Avril Lavigne (158) ci Ariana Grande ktora je od nej este mensia- su pekne a sympaticke, vedia zaujat inymi vecami .. o tom to je. Keby boli tieto 3 baby stale zakomplexovane svojou vyskou, dosiahli by nieco v zivote?

Mmama

keď ti to vadí tak si odrez nohy (vtip). Ja mám 180 cm a nezdá sa mi že by som mala ťažký život alebo na mna ľudia pozerali s hrôzou :D skôr naopak, nízka by som nechcela byt ani keby neviem čo. Takze klud, rieš podstatnejšie veci, aj tak už moc nenarasties , max 175. Pekný deň

ewitka123

Ahoj. Ja mám 22 rokov a mám "len" 160 cm. Keď som bola v tvojom veku trápilo ma, že som maličká. Ale s vekom sa to stratilo. Nezáleží na tom, či si vysoká alebo malá. Na svete je veľa ľudí s rôznou výškou. Záleží na tom aká z teba vyrasie osobnosť a aká bude tvoja charizma. Nezabudni - v dnešnej spoločnosti víťazia ľudia, ktorí sú niečim výnimoční!!!

aaabbx

moja zlatá ja som v tvojom veku merala 177 cm a teraz mám 183, ale už nerastiem, mám vyše 20 rokov.
tak fakt by som si z toho hlavu nerobila, to je normálna výška a porastieš tak možno max. na 175 cm a to je uplne normalna výška.
hadam nechceš byt krpata a mat menej ako 160 cm...

cokoladka898

ako fakt by som si z toho nerobila velku hlavu. je normalne ze vecer mas o ten jeden centimeter menej ako rano. a nie si az taka vysoka ako si mozno myslis ze si. su ovela vyssi ludia a nerobia si z toho velku hlavu. mozno si najvyssia z tvojej rodiny ale nedpriemer urcite nie si. ja mam napr.175cm a som taky priemer. moja mamina ma o desat viac. takze co si ma potom hovorit ona....tak hlavu hore a netrap sa nad tym uz, oki?