Orgazmus+ ekekcia? vzdy?

ludka98

No tak chlapci, je divne ak by chlap mal orgazmus a vytrek bez erekcie. Ja som toto nezazila, ale naopak je mozne, aby mal chlap orgazmus bez vystreku. ide o muzov, ktori striekaju pocas sexu viackrat za sebou, tak tym sa uz nestihne vytvorit dostatok semena, aby viac striekali. S tymto sa da suhlasit, aj ked ja som uz videla video, kde bol chlap, ktory pri masturbaci sa urobil asi 6 krat a furt z neho semeno slo. To mi potvrdila aj kamoska, ktora ma takeho priatela, ktory toto tiez dokaze.
Este su tu samozrejme tie rozne cviky a blbosti, ktore by som radsej neskusala, ak nekcete prist o miesky :))

fafa

Čítal som v knihe od známeho českého sexuológa (meno som zabudol aj názov knihy), že nemeckí nacisti robili pokus: nútili mladých chlapcov masturbovať 4 x denne. Najprv mali erekciu a ejakuláciu + orgazmus. Potom len erekciu a orgazmus bez ejakulácie, a naposledy už erekciu nemali, ale keďže si stále dráždili úd, tak mali len orgazmus.

xyxyxy

Znova opakujem, že to bol len moj názor.
Ten orgazmus bez erekcie, pamatám sa ked som bol chlapec, inak v mužnom veku je to blbosť a može to byť aj v 100 článkoch na nete, ktorým prikladám velmi malu doveryhodnosť.

0vecka

///Ovecka., to je snad možné len u 15 ročneho, ked si mesiac nevyhoni.///

nevim mi to pride dost take urazlive proste ze kecam somariny a nie ze mas len iny nazor...

ale nejak to neriesim kazdopadne je mozne mat ejakulaciu bez erekcie

0vecka

2 xyxyxy uplne normalne ja ked nechcem tak nejde hore ale da sa to dokoncit .... a ked neveris skus sa takmer spravit potom najblizsich par desiatok sekund mysli na nieco ine prejdi sa skratka kym neklesne a potom to dokonci skor ako sa ti tam stihne nahrnut krv v pohode to funguje....
a nemusis reagovat tak agresivne...

0vecka

neviem sa to rozoberalo predtym ono uplne hockedy moze mat chlap orgazmus cize sa citi fajne a pritom to z neho tecie a zaroven nemat erekciu to znamena ze mu visi .... nehovorim ze kazdy ale je to uplne lahko mozne