MAKEUP, ktorý neupcháva póry a nezhoršuje pleť.

Jajka11892

Ja používam AVON - taký s tým štetcom (nechce sa mi ísť po kozmetickú taštičku) kryje naozaj výborne a som s ním nadmieru spokojná. A ešte je dobrý od AVONU ten magicx či jak sa volá :D a ešte mám odskúšaný aj ASTOR - age vitality - síce neviem načo mi je keď mám 18 :D ale stačí ho máličko a mám tvár ako bábika aj dosť vydrží ale ku všetkým používam aj púder a to odporúčam Rimmel - stay matte :)

ekusiiik

Kočky,neviete mi pomôct s makeupom od L´oreal, bola som v Rakúsku, skusala som si ho tam,ale tu na nete ho neviem najst, vola sa nejako Morfostase alebo tak podobne je v sklenej ale hranatej (akokeby krabička) s ružovym obalom,tam stál 17,99 eur, ale fakt uzasny, uplne nadýchany,jemný skoro ako pena,ale nebol vysúšajúci. Dakujem

sju 84

ahoj.. mam tiez problem s pletou a pouzivam clearface od manhattan a zatial som velmi spokojna.. make upy a pudre plnia svoj ucel..

sejfy

hej ,hej ten..no kryje tak stredne...len nevydrži dlho,ale to mi až tak nevadí...a pritom ešte ako-tak mi to aj vysuši tie vyražky..len skor je vhodnejši na leto..lebo sa dosť otiera o šal a tak:/...takže tak..mala som aj raz ten pan stick či ako sa to vola od max factor..vyzera to ako korektor,ale je to užasne veelmi,lenže ja som z maleho mesta a tu ho nemaju..a nikde som ho nevidela ešte..sestra mi ho raz z Bratislavy doniesla..skvely je:)

maria15

dnes som skúšala v lekárni:avéne,vichy,unifiance (všetky druhy),najlepšie obstál dermablend a mne tá 15 nepríde veľmi svetlá,po rozotretí splynula s dlaňou.ostatné málo kryjú a otierajú sa riadne.zatiaľ u mňa ajtak vyhráva affinitone.ten sa fakt minimálne otiera a je pudrový,to som hneď videla aj na dlani v porovnaní s inými.túžila som po lekárenských len preto,lebo vraj okrem toho,že kryjú aj liečia a nezhoršujú pleť.

sejfy

no ja akne mám,ale mastnu pleť ani nie...skor ja mám citlivu pleť..tak neviem rozmyšlala som už,že si ho kupim...len všetky make up-i čo si kupim po chvilke nahradim dermacolom tym na akne...je taky..najlepši zatial zo všetkym čo som mala...tak stale hladam lepši:)