Sex za FO

Príspevok v téme: Sex za FO
Lawaree

Mal som sex za finančú odmenu s jednou slečnou - nejednalo sa o klasickú prostitútku, ale o dievča ktoré si takto z času na čas zarobí. Pohlavný styk bol s gumou, orál mi robila bez gumy - toto všetko je myslím si v poriadku ale problém je, že sme sa aj bozkávali a cca 36 hodín pred stykom mi trhali zub a rana mi stále mierne krvácala. Samozrejme toto mi v prvom momente žiaľ nedošlo. Chcem sa opýtať na váš názor - čo všetko som mohol dostať a aká je podľa vás pravdepodobnosť nákazy a ako by ste teraz postupovali. Ďakujem

7ympel

som kozny lekar.urobili ste tragicku chybu.ak mala prostitutka choroby vsetky ste preniesol na seba.ak ste dostal nedajboze hiv tak to mate zratane,nabuduce je lepsia onania aako problemy na cely zivot.doporucujem odber krvi.s pozdravom mudr.

lost

BJ, nepobavilo by ma to :D

Len som nepochopil, preco odsudzujes ludi co sami odsudzuju, tym si sa dostal do rovnakej skupiny, ci nie ?

Ved, ak veris na Boha, alebo karmu, tak je absolutne nenutne az skodlive pre teba sameho odsudzovat ludi, i tych, co sami odsudzuju, ci nie?

Mne ide skor o fakty. Taky clovek co si plati sex za FO, a to dokonca bez ochrany, skor ci neskor rozsiri nejaku chorobu, a mas vyssiu pravdepodobnost ze ju dostane k tebe, alebo ku mne. Cize k nam.. Ku komukolvek.. Alebo da sa dnes snad niekomu verit, ze on(a) nic on(a) muzikant(ka) ? :D :D
Nemusi to byt bezprostredne hned HIV, ale moze to byt nieco nechutne, co by v provom rade byt nemuselo, ak BY ludia mali ROZUM. Ale to BY som chcel priliz, chapem ze Boh chcel a chce, aby ludia mali slobodnu volu, no prave tou ich super slobodnou volou (BY) mi dokazali ublizit, mne a mojej rodine, tj. hoci aj nepriamo ale dokazali. A to je samozrejme a pochopitelne ze, ci nie? :-)

BJ

To by ta pobavilo, co? :-)
Nevadi, ja ho ani tak za to neodsudim, namiesto plytvania energie na odsudzovanie budem vymyslat, ako sa z toho dostat.