..uz nevladzem..rozpadava sa mi vztah..prosiiim pomozte..

Príspevok v téme: ..uz nevladzem..rozpadava sa mi vztah..prosiiim pomozte..
daissy

Prosim poradte mi..Uz nevladzem,s priatelom budeme spolu tri roky a za posledne mesiace sa stale len hadame..pre hlaposti a uz vobec nie sme k sebe dobri..ani nezni..alebo pozorni,ci laskavi..Spravame sa k sebe tak hnusne a lahostajne..Ja ho velmi lubim..viem ze aj on mna,ale uz to nie je take ako predtym..Proste sa nam rozpada vztah a mne je z toho na zblaznenie..Poradte mi prosim ako ho zachranit..ozivit..ako sa prestat stale hadat..alebo vase skusenosti..Dakujem MOOOOOOOOC..

mariavaleria

...no neviem, chlapi su cudni. Ty si ustretova, on naschval rype...Nema nahodou inu??? Mne sa zda, akoby ta skusal, kolko este znesies. Niektori takto rypu a potom su spokojni, ze to neboli oni, kto vztah ukoncil. Nema problemy v praci?A este ked pises, ze moc casto spolu nie ste... Nechodi viac s kamaratmi po nociach, ako inokedy? Ste obaja este mladi, on sa mozno este nechce viazat a tak to dava takto najavo...

Veve

Milá Daissy Ako sa to tu písalo tak je dôležitá medzi vami komunikácia. Musíte sa o tom všetkom porozprávať a vysvetliť si to. Musíte zistiť čo je vlastne príčinou toho že sa stále hádate. Niekedy je lepšie si dať pauzu a porozmýšlať či sa naozaj k sebe hodíte. Hlavne aby ste sa stále nehádali. Tým nič nevyriešite ale skôr to zhoršíte. Ak chceš spraviť pre tento vzťah niečo tak sa skús nehádať ale rozumne si to vysvetliť. Tak potom zistíte na čom vlastne ste. Ak ti na ňom záleží tak skús to. Vo vzťahu je dôležitá úprimnosť.Bez nej to nie je vzťah. Neklamte si navzájom a úprimne sa jeden druhému zverte. Držím palce aby to dopadlo dobre.:-)

daissy

Kvetka...ja som tomu mojmu tiez napisala..a jeho navrhom bola,zabudnut na vsetkom a vymazat to a nerozpravat sa o tom co sa stalo.. Ja tiez vacsinou sa ozyvam po hadke prva..A tiez ho strasne lubim..Aj ked to tak nevyzera..lebo ja som vybusna ako sopka..a tiez by som sa niekedy mohla krotit..

kvetka

daissy,som tu.Ja som doteraz rozmýšlala,čo mám napísať mojmu,ako to formulovať aby sa neurazil viacej.No na nič som neprišla,ale aspon mu napíšem len že mu posielam pusu na dobrú noc,možno zmäkne po tej našej hádke.My si tiež slubujeme že sa nebudeme hádať,ale my sa asi radi hádame,ja to ináč nevidím.Lenže ja sa trápim potom,a možno on tiež,ja tiež vždy prvá po hádke sa mu ozvem,on nie.My sme uplne niekedy ako malé deti,ale my máme rovnaké povahy,takže ja to tak beriem.Ale učím sa ustupovať,ináč to nepojde,on neustúpi,.Keby som nebola donho taký blbec,tak dávno som od neho preč.

giv

nevadi,take veci treba riesit spolocnym rozhovorom. vyberte sa niekde do restiky na kafco alebo niekde von, ci inde posediet a dajte si cas na rozhovor. naplanujte si to,navrhnite cas a miesto a dovtedy nech kazdy osobitne porozmysla,co by sa dalo robit. ak sa mate obaja radi,ako pises,tak riesenie budete chciet najst! neobvinujte sa, koho je to vina, sustredte sa na to,kde to skripe a ako to skusit riesit.

daissy

My spolu komunikujeme..rozpravame sa o vsetkom.. Prave som mu pisala,ze by sme mali cosi s tym robit..a ze ho mam rada..mi odpisal ze on tiez a ze mam pravdu..No a som mu na to napisala,ze aky ma teda navrh na zlepsenie..lebo ja uz nemam ziaden..uz nevladzem..no a zatial neodpisal, tak dufam ze sa nenastval este viac (aj ked neviem ci sa da este viac)

giv

a nemožes s nami porozpravať na depresivnych dievcatach? tam sa sustredilo viac ludi,bude ti aspon veselsie, ak sa problem neriesi...a mozno niekto nejaky typ povie.
ozaj, a ta komunikacia medzi vami bola dobrá? hovorili ste o vsetkom? nebude to nahromadenim nevyriesených problemov?