Mozem kombinovat tabletky...

Alzbetkakaaa

no ine tazkosti nemam.No ten vytok ja mavam par krat do mesiaca a priblizne aj takuto dobu a trva to tak ale 3 dni

Ivka 1

Alzbetka a ine tazkosti nemas ? Svrbenie,palenie ... Po skonceni ms sa zvycajne objavuje znovu kandidoza ale ten vytok si mozno mala uz pred ms.Ci nie ?

Alzbetkakaaa

dakujem vam za rady.ano mam ten calibrum baby plan.A este mam otazocku ak by ste boli take alebo taky dobry a vedeli mi odpovedat :) v sobotu mi skoncili ms a dnes v piatok to je po 6 dnoch ma pobolieva brucho a mam taky biely vytok ... ma to tak byt ked uz mam plodne dni? alebo pred nimy ...alebo po nich? alebo by som to nemala mat vobec?:D hadam to nieje nejaky zapal ....

Ivka 1

V tehotenstve je potrebna vyvazena zmes vitaminov a mineralnych latok . Mali by to byt vsak na prirodnej baze, bez pouzitia farbiv a roznych chemickych latok.
Takze pekne po poriadku:
Uz pred planovanim tehotenstva by sme mali uzivat vitaminy radu B a tak telo pripravit na tehotenstvo. Dolezita je hlavne kyselina listova nachadza sa hlavne v kapuste,salate,spenate,v petrzlenovej vnati ,spargli,brokolici,kukurici,karfiole,cvikle,fazuli,sosovici,orieskoch,slnecnicovych semienkach,psenicnych klickoch.Brat by ju mali hlavne zeny,ktore dlhodobo uzivali anikoncepciu. Varenim sa Kyselina listova nici. Velmi dobre je k nej uzivat aj vitamin C,ktory je jej ochrancom. Mala by sa uzivat az do 12.tyzdna. Za najrizikovejsie sa povazuju prve tri mesiace gravidity, preto je velmi dolezity prisun vsetkych dolozitych vitaminov,mineralnych latok a stopovych prvkov v spravnej kombinacii ,cim zabezpecime ich spravne vstrebavanie.Je to potrebne tak pre matku ako aj pre babatko. To si z tela matky zoberie vsetko,co potrebuje pre svoj zdravy vyvin.
Z vitaminov su dolezite vitaminy B1,B2,B6,B12,C,E,A,D, z mineralov vapnik,jod,magnezium,zelezo,zinok,selen,molybden.
Vit.B12 je dolezity pre krvitvorbu a vyvoj zdraveho nervoveho systemu. Rovnako pocas celeho tehotenstva ale aj pocas kojenia je velmi potrebne uzivat nenasytene mastne kyseliny Omega3 a Omega9 , ktore by mali byt v pomere 3:1, su velmi dolezite pre spravny vyvoj mozgu a intelektovych schopnosti babatka.
Vitamin C sa podiela na vystavbe spojivoveho tkaniva . Jod je dolezity pre procesy rastu a vyvin mozgu,vapnik si zas vypyta kostra dietatka ale aby sa vstrebaval spravne, potrebuje k tomu horcik,mangan, molybden. Takze je velmi potrebne konzumovat dostatok cerstveho ovocia a zeleniny ale doplnat chybajuce pomocou prirodnych doplnkov vyzivy.

datelinka1

ak máš calibrum babyplan, nemusíš už brať extra kyselinu listovú. je tam presne zloženie potrebné pre ženu pred počatím.
calibrum babyplan jej obsahuje 400 gramov, čo je 200% denndej odporúčanej dávky, pre ženu v tehotenstve presne to, čo potrebuje.

isabella

pozri sa ci tie samotne tabletky neobsahuju kyselinu listovu, ak ano, tak tie dalsie nemusis brat ak nie, tak by to nemalo byt na skodu