Trvale vyrovnanie vlasov

Príspevok v téme: Trvale vyrovnanie vlasov
niki9

ahojte chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s trvalym vyrovnanim vlasov..:)) chcela by som to tiez skusit..znici to moc vlasy?? kolko to priblizne stoji ak mam dost dlhe vlasy??..pocula som aj o kure GLOBAL KERATIN..neviete v ktorom kadernictve v Trnavskom kraji by som to vedela zohnat .. dakujem :))

katus888

Ja to mam,stalo to asi 120e. Vlasy mam super su rovne leskle hebke....mam to uz 5 mesiacov a uz je asi cas ist znova :)

bubakos

ja mam vlasy svoje kučerave ked vyfukam, tak mam taky vybuch!..a tiež som raz chcela skusit tento keratin zažehleny do vlasov. Dala som si ho spr&viť u kaderníčky...No a nič ani malinká zmena...mala som tam ist druhykrat za dva či tri mesiace, ale prišlo mi to aj tak drahe na to, aby to nemalo žiaden efekt...neviem či som niečo zle pochopila na tom keratine abo či ja mam divne vlasy...mne to nepomohlo..

do.mi.ni.ka

zuky: Ahoj máš ešte tie prípravky na vyrovnávanie vlasov? chcela by som to vyskúšať ale nemôžem ich nikde zohnať. Ďakujem

zuky

Ja mam s keratinom dobre skusenosti, zijem v zahranici a robi mi to kamoska doma. Keratin si objednavam cez net. Je to super, vlasky len vyfukam a hotovo. Predtym som nekonecne zehlila... A ked prsalo bolo po ucese..ved to poznate. Teraz pohoda. Ak by ste mali zaujem, mozem vam predat keratin + specialny sampon a kondicioner. Ja to kupujem vo velkom baleni a predavam znamym v malom mnozstve tak na jedno, dva pouzitia. Pretoze v malom sa to neda kupit. Jedine co k tomu potrebujete je zehlicka na 230 stup.celzia. Presny navod na pouzitie dodam. papa

badwoman

POZOR: Z tejto kozmetiky môžete dostať ekzém, či zápaly! - tvnoviny.sk, www.pluska.sk

Global keratin a Brazil keratin sú nebezpečné výrobky

cc

UPOZORNUJEM pana Maria Masera ze nech nerobi taketo zle reklamy Brazilskemu keratinu...vobec to nieje ziaden chemicky vyrobok. Mame testy zo zlozenia vyrobku a vieme co predavame. Tento vyrobok naopak posilnuje strukturu vlasu, vlas je krasne leskly zdravy, pevny a rovny. A ziadne vypadavanie a sedivenie!! To kto vam nataral...take blbosti. Pouzivame Brazilsky keratin cca 7 mesiacov a mame uz snim vela dobrych a kvalitnych vysledkov a vobec nie to co vy pisete. Asi ste konkurent inakt tomu nerozumie. Prosim citatelia neverte takymto debatam...zehlenie vlasov vam poskodzuje teplom strukturu vlasu a Brazil keratin naopak. Vrelo odporucam. Viac o nasom produkte na www.brazilkeratin.sk

KariHari

Ahoj,
ja som to mala robene 3krat (cca kazdych 10 mesiacov) a urcite chcem ist znova.
Vlasy ti totis potom staci len vyfukat, pripadne par sekund zehlenia a uces je hotovy. Vydrzi aj niekolko dni. (moje povodne vlasy maju hrubu strukturu, su velmi nepoddajne a vlnia sa jak sa im zachce, po zehleni byvali do pol hodky znova zvlenene, posobili tak neupravene)

Pripravok sa nenanasa uplne na korienky vlasov, aby ich neposkodil. Pred nanasanim kadernicka namiesa pripravok podla toho ako velmi vlnite vlasy mas, aby ti ich zbytocne tak nenicila (je preto pripadne dobre prist s nevyrovnanymi vlasmi, ja som tam bola s vyzehlenymi, tak som jej povedala, nech mi to namiesa tak stredne silne :))

Znicenie koncekov som pozorovala len pri pouziti l\'oreal. Wella sa mi zdala dost setrna, ale za to nie je uplne trvala, vlasy sa po case (nie menej ako po 3 mes.) mierne zvlnili a bolo treba ich trocha dozehlovat. Najlepsie vysledky som mala po vyrovnani v Amerike s ich pripravkami, ale tam to uz maju asi vychytane, kedze si tam denne dava vlasy rovnat nespocet zien.

Vyrovnanie vlasy vysusuje, takze ak si to das robit, urcite si zaobstaraj hydratacne, vyzivujuce a regeneracne pripravky a masky (moje vlasy maju sklon k masteniu, takze mi to vysusenie po prvej aplikacii bolo skor prinosom. po viacerych to uz presusuje konceky)
Osobne odporucam kuru Redken extreme deep fuel, je to maly zazrak. Dokonca mam pocit, ze mam vlasy pevnejsie ako posledne roky.
Na kazdodennu hydrataciu pouzivam sprej Paul Mitchell moisture.
Co sa tyka masky pouzivam Schwartzkopf bonacure repair, s nou som zazraky nepozorovala, ale vlasy udrziava v zdravom stave. Pred fukanim/zehlenim vyrobky Wella hight hair (Flat iron spray pripadne Crystal styler).
Vsetko su to vyrobky z kadernictiev, pripravky z drogerie nemaju dostatocnu silu.

V Trnavskom kraji nebyvam, takze v tom ti neviem poradit. Co sa tyka financii, urcite rataj s min. 100€. Mne to v Prahe robili za vyse 5000kc a to som vtedy mala vlasy len po plecia, ale zas to nebol najlacnejsi salon.

Vela stastia :)