Koloidné striebro

Príspevok v téme: Koloidné striebro
yuzka

Kto má skúsenosť s koloidným striebrom po otvorení sa musí skonzumovať do akého obdobia, možem ho mať aj 1/2 roka otvorené a sprestávkami užívať, pri užívaní 2 lyžičiek denne po akom období treba dať prestávku? Aký ma vplyv na zaťaz pečene, alebo obličiek?Je to miernejšie ako normálne antibiotiká? Nikde takéto informácie nemám,lekári sa tvária, že o koloidnom striebre ani nepočuli. Ďakujem

dukato

Touto cestou by som sa chcel opýtať na radu ale len seriózne ohľadom užívania koloidného striebra je tu veľa popísaného ako to pomáha pri chorobách ako napr. helikobakter a iné choroby mňa by zaujímalo lebo v poslednej chvíli som prekonal helikobaktera a hepatitídu pečeňe, či pri poškodení pečeňe sa môže užívať Koloidne striebro a ak áno v akom množstve
Za radu Vám Ďakujem

purblanka

prečo si ten človek,neporovná IP adresy,ved stačí pozrieť na čísla pod nickom,nie?a mne to už je jedno,nech si tu píše,čo chce.Možno má problémy,musíme ho chápať.:)-pekný deň aj tebe

Strieborny

Kasli na to purblanka - ved nevie o com pise. Ja som toho nazoru, ze ten kto to s pripevkom mysli uprimne a chce pomoct, sa nepotrebuje skryvat a nema problem pripisat aj meilovu adresu. Nemam sa za co hanbit a nepotrebujem sa skryvat za ,,anonymitu". Pracujem ako terapeut a rukami mi denne prejde pekna kopka ludi, co pridu hladat pomoc, preto napisem obcas aj takto. Je mi cast-krat tazko pri citani zufalych pribehov plnych bezradnosti a lahostajnosti zo strany ,,klasickej mediciny".
Pekny den.

purblanka

ja som tu sama za seba-tak ma nespajaj so Strieborným.Načo by som sa pýtala čo to je?Asi si sa veľax sklamal,ked neveríš nikomu.Trafila som??

Strieborny

A este doplnim zakladne udaje pre tych , co su slabsi v poctoch.

300ml koloidne striebro = cena 11,80 Euro ( t.j.100ml=3,93.-)
a upzornujem, ze je to striebro iontove nie nanotechnologicke

500ml koloidne striebro = 18,10 Euro ( t.j.100ml = 3,62.- )

A teraz sa mozme bavit o tom, kde je PRAVDA

Strieborny

Pre Jabadu :
Neviem preco mas potrebu KLAMAT lebo kto chce si lahko na stranke -odkaz odstránený- moze overit , ze tam je obrazok aj pre tento vyrobok a na to aby si clovek vedel prepocitat cenu vyrobku na 100 ml - nenajdete vyhodnejsiu cenu .

A ohovarat niekoho, ze kvalita je nic moc, moze len niekto, kto ma za ciel - ohovorit uspesnu ale nebezpecnu konkurenciu. A tymto ta varujem - zahravas sa zo zakonom, nakolko sa jedna POSKODZOVANIE DOBREHO MENA OBCHODNEJ SPOLOCNOSTI !!!

Pre vsetkych :
Je obrovsky rozdiel medzi ionovym striebrom a nanotechnologickym. A mimochodom - praskove striebro rozmiesane vo vode NIE JE koloidne striebro.

okoloiduci

Ingusqa suhlasim aj podla mna je idealna volba si zakupit na Koloidne.sk za 8 eur co je ovela menej nez 11 eur pricom kvalita je rovnaka. Ale za 11 eur maju 20ppm a v lekarni len 10ppm.

Takze si myslim ze je jednoznacna odpoved je Koloidne.sk

yuzka

V lekárni som videla koloidné striebro od pharmaactiv, neviem absolutne posudit kvalitu, stojí 11 Eur, čo sa mi zdá primerané. Na internete je veľa predajcov.V minulosti som mala po mononukleoze vyššie pečeňové testy, tak mam trochu obavy z toxicity. Mám časté virózy a vidím to ako poslednú možnost.ďakujem za rady.