Niekoľko otázok ohladom vztahov

Príspevok v téme: Niekoľko otázok ohladom vztahov
MajaZV

Takžee... NA toto forum moc nechodim ale tozhodla som sa ze si zalozim svoju prvu temu .. O dva a pol mesiaca koncim strednu skolu. V maji budem oslavovat 19tku . Pocas mojho studia na SS som vsak nezazila ziadny trvaly a "normalny" vztah ... Pred dvoma rokmi som spoznala perfektneho chalana a naozaj sme si rozumeli . On mal 26 ja len kratko po 17..V podstate decko .On budemat tento rok uz 28!! Skusili sme kratko chodit spolu no nevyslo to kvoli vzdialenosti ktora medzi nami bola-ja na strednom , on na zapadnom slovensku ...Mam pomerne prisnych rodicov a je jasne ze by ma k nemu urcite nepustili ... Navrhla som teda kamaratstvo . Bola to obrovska facka pre neho... Prakticky rok nie sme spolu -hoci .. Nazvat to vztahom .. Nikdy medzi nami nebolo nic viac ako bozky, nedokazala som si predstavit mat v 17 sex ! A dodnes sa na to moc necitim ....Aj dnes ma vsak trapia vyciky ako som sa k nemu zachovala !!! Potom si nasiel priatelku -po niekolkych mesiacoch a su spolu velmi stastni .. Stale mam vsak pocit ze som spravila hnusne svinstvo toho pocitu sa neviem zbavit !!!pretoze mam mal strasne rad ... Viem takychto rovnakych pribehov o nestastnej laske su asi tisice.....
---------------------------------------
Chcela som sa spytat :
Či ste niekedy mali vztah podobne zvlastny ako bol ten moj...

Či ste niekedy poznali cloveka o ktorom ste si mysleli ze NAOZAJ je ten pravy...A predsa ste sa rozisli !

Či ste si v 18 tke mysleli ze nikdy lepsi uz nebude a on bol -lebo ja si to momentalne nejak neviem predstavit kto pride po nom ..

Co vam pomohlo zabudnut ... Nemysliet , netrapit sa .. Naozaj novy vztah ??

Ako sa znova zalubit ked stale mam v hlave jeho ....

Či ste svoje byvale lasky kontaktovali alebo nie... Ci vas to bolelo ked ste si stale spolu pisali .. ??
Dakujem za vase odpovede...

lillyann

ak si mu bez vysvetlenia povedala, ze "budme radsej kamarati", tak to nie je teda bohvieco.
A riesit v 18, ci este bude nejaky pekny vztah je tiez hlupost :) uvidis, ze pride dalsi.

MajaZV

Ved to ze so vztahmu nemam skusenosti takmer ziadne...Neviem ako sa mam rozhodovat . Chaos v pocitoch . Neviem ci som vtedy nerobila chybu .. Ktovie ake by to bolo s nim dnes ..

macikaZV

Ahoj MajaZV,
myslím, že je to úplne normálne a prirodzené, že zažívaš a cítiť, čo cítiť. Je to dané skúsenosťami, vekom, okolnosťami... Učite príde čas,keď sa nad týmto všetkým pousmeješ a príde aj nový objekt, pri ktorej ti srdiečko zaplesá. Možno vtedy, keď to budeš najmenej čakať. Ži a teš sa zo života, všetko je OK a všetko, čo má prísť príde.