Kedy je človek vybúrený?

Príspevok v téme: Kedy je človek vybúrený?
Zuzana5656

Som mladé dievča,mam 19 rokov. A.. som single . Myslím že to nie je tragédia. Mám však kamarátky-sú to veľmi zlaté baby ktoré však už majú partnerov, jedna rok a pol druhá pol roka. Ale čo sa týka mna..Nejak sa mi stále v tejto oblasti nedarí .. nemyslím si že by som bola škaredá (zas namyslená myslím tiež nie som ;)) ) ale stále nič. Niekedy ma to už aj trápi ...Môj ex hmm to bola osobitná kapitola-robil v zahraničí ,navyše aj ked bol doma tak sme boli od seba velmi velmi vzdialení -čiže sme neboli ani spolu a ani od seba... Bolo to tažké ale pekné ... A problém číslo 3 že bol starší o 8 a pol roka(dospelý takmer 27 r chlap v tom čase )-čiže jeho diskotéky už nebavili a ked som išla ja tak sa zas bál že niekto ma "zbalí " ... Lenže ja som mladá baba ktorá miluje diskoteky, zábavu ,hudbu a pohodu ... neviem trčať doma na gauči a bojím sa že keby priatela mám tak by som to nevedela tiež.. Som dosť aktívny človek ;)) -----------------------------------------------------------------------
Kedy ste mali pocit že už naozaj stačilo túlať sa po zábavách ,diskotékach, baroch ...Ako ste s partnerom trávili volný čas, večer ? Dík za vaše odpovede :)

Biba-lilii

ja nemam momentalne frajera a ani mi nechyba ... O dva dni maturujem , cez tyzden sa ucim , kazdy den mam trening a jedine po com cez vikendy tuzim je vypadnut niekde von sa porozpravat,vytancovat alebo sa poriadne vyspat ... Nemyslim si ze teraz o nieco prichadzam ved to pride aj same a aj potom ....Netuzim stravit vecer co vecer na gauci s priatelom .Ako niektore moje rovesnicky . Aspon nie teraz . Mozno je tento nazor trocha egoisticky ale mne takyto zivot teraz fakt vyhovuje... zijem si slobodne a jedine po com momentalne tuzim je zvladnut maturitu a prijimacky na VS.

emka44

To Ti verim, poznam takych vela.Fakt super partia, ako drzia spolu a tak.Ale ja osobne by som si asi na motorku sadnut neodvazila.Ked tak na stojacu.Inak ich veeeelmi obdivujem.A ked sa smiem spytat,patris medzi nich?