ma dcerku..

Príspevok v téme: ma dcerku..
zubkowa

ahojte chcem sa vas spytat na par otazok. asi pred mesiacom som sa zoznamila cez net s jednymmuzom. Byva nedaleko odomna, je slusny, inteligentny, mily muz. Hned v prvy den nasho zoznamenia cez pisanie mi povedal ze ma 3.rocnu dcerku o ktoru sa stara a zije unho s jeho rodicmi. Mne to vobec nevadi, deti mam velmi rada a dokonca ked sme spolu volali cez skype a webku, malicka sa somnou aj rozpravala a hovorila mi teta :) Potom sme sa stretli, len my dvaja, bolo to pekne a mile a nakoniec som maloickej aj poslala plysovu hracku. pokracujeme dalej aj ked viem, ze nanho asi nemozem ponahlat. to preco sa rozisli s manzelkou neviem, ani som sa ho na to este nepytala. Az neskor. Viem ze sa asi boji vztahu ale ako mu mam dat najavo, ze to ze zije s malou mi vobec nevadi a akceptujem aj to ze nema stale cas byt pri pc. Comu sa mam v takomto niecom vyvarovat aby nestratil moju doveru? Ja ho lubim a aj jeho malicku chcem. Ako postupovat pri takomto spoznavani, mate s takymto niecim skusenost? Moze to dopadnut dobre? Bojim sa aj ze co ak sa stane, ze jeho manzelka sa bude chciet vratit? :( nechcem potom trpiet..

pija

ahoj..ja by som jej ešte bábiku nekupovala..skús si ju získať svojou prirodzenosťou, behnite niekam na preliezky kde sa s ňou trošku pohráš alebo niekam za zvieratkami ak máte kde. Kupovať si dieťa hračkami sa mi zdá dosť lacné, i ked v mnohých prípadoch účinné.
Veľa šťastia :)

zubkowa

Ahojte tak zajtra sa mame stretnut a aj malu zevraj zoberie ale trosku sa bojim aby som nieco nepokazila. Mala ma tri rociky, ako sa mam spravat aby bolo cele stretko ok? Nejake rady, alebo tipy mate?

zubkowa

A mame to tu vcera sa cely den neozval vobec, predtym vecer sa vobec neozval na nete hoci bol online a to sa este ani raz nestalo tak len cakam co nakoniec budem riesit..

zubkowa

vranna tvoja skusenoost je zla ale ja viem ze v tomto pripade to nema s tykymto niecim nic spolocne. To sa urcite na muzovi odzrkadli. Ty pises o chorom cloveku..

vrannna

velmi dolezite je vediet, preco ma v starostlivosti decko.
velmi,
to zisti.
Poznala som chlapa cez net s 3 detmi, ktore mal na starostlivost . po 3 mes znamosti som zisitla od neho aky hajzel to bol,,,nabuchal 2 krat 18 rocne dievcata,,spolu mal s nimi 3 deti. a potom tie dievcata dal na sud- sudne napadol ze su neschopne matky ,postaral sa o vyhodenie ich z prace,neschopnost platit na deti,,a tym padom o odobratie deti matkam,.Bol to impotentny magor psychotpat, ktory spaval z jednou zo svojich dcer.{ to som zistila ako som u nich bola v noci na navsteve..sice spal, oblezeny ,,ale celu noc obijmal, 12 rocnu dceru ,,ako zenu miesto mna co pri nom lezala,z druhej strany.Nikdy sa mu penis nedokazal postavit...a ine veci boli divne...Velmi rychlo som ukoncila vztah, po zistenich u nich doma,,ale ten magor ma prenasledoval este rok ,telefonoval a postaval,, a vyhrazal sa pod domom/..a to vypadal echt starostlivy otecko......
zisti priciny rozvodu,,a priciny preco jemu je zverena starostlivost, bud racionalna, su to zakladne infopre teba a buducnost...v nasej, uzasnej republike prideluju deti zenam,v 98 percentach.....v podstate byvaly vztah je trochu aj vyzitka o nom..aky je a co vyhladava

mamina100%

Ja mám už muža a spolu vychovávame jeho dve a naše jedno dieťa a jeho deti sú ako moje vlastné, nerobím rozdiely. Drzte sa