Liečenie dekubitus u starých ležiacich pacientov

ZDRAVMAT

Na liečenie dekubitov je veľmi účinná biolampa. Účinkom svetla dochádza k zvýšeniu teploty tkanív a po jeho absorpcii dochádza k excitacii (vzbudenému stavu) molekúl čo ovplyvňuje biochemické reakcie v bunkách a tkanivách. Polarizované svetlo preniká 4,5 až 6 cm pod kožu, a tak lieči samotné bunky po celom tele (nielen v mieste pôsobenia), podporuje zdravý vývoj bunkových štruktúr a stimuluje bunky zvnútra. Taktiež aktivuje samoliečebnú schopnosť organizmu.

RNG

GSE je grapefruit seed extract. Zialbohy dnesny vyrobok s tym menom nie je ani zdaleka tak ucinny, ako kedysi, ked obsahoval 33% povodneho citricidalu.
Dnes je na trhu len citricidal, profesional, ktory obsahuje 60% povodneho patentovaneho citricidalu, ktory je vyrobeny premenou obsahu grapefruitovych jadierok na silnu zmes quaternialnych antimikrobialnych zlucenin.
Prave pred par tyzdnami som mal moznost si vyskusat vo velkom hojenie tej uvedenej zmesy, ked mi operovali zlcnik, nekrotizovany, takze museli urobit rezy az na 38 stychov a akonahle mi vybrali spinky, dal som si na to na zrychlenie hojenia moju cukrovu zmes.
Ja sa hojim velmi zle, lebo som cujrovkar DM2 a pre mna je toto nevyhnutne, ked sa chcem rychlo zahojit.

vpn71

Ahoj, ak mozem poradit skus na www.rany.sk, su tam celkom dobre rady,nechala som si dokonca aj zaslat prirucku, kde je 10 tipov ako tento problem riesit, kedze mame doma nevladneho dedka:(dost mi to pomohlo v rychlosti sa v tom zorientovat, verim ze aj tebe:)

Ivka 1

Určite som skôr za prírodné produkty na báze aloe , propolisu ,jojoby, kokosového oleja .....ale tieto krémiky majú veľmi rýchly záber a potrebné je to riešiť čím skôr aby zo zapáleného miesta nevznikol dekubit.Takže toto sa nám osvedčilo a ako som už písala,môj ocko leží už rok aj pol a dekubity sme ešte nemali. Dokázali sme to podchytiť včas.

RNG

Nuz zlozenie vyzera dobre, tj tzv aktivnych nzloziek, ale neuvadzaju "neaktivne", tj bazu a mam podozrenie ze sa jedna o beznu kozmeticku bazu, ktora obsahuje rozne petrolejove produkty. Nevidim tam nic antimikrobialne a nie je uvedene ani ci to je v jedlej kvalite, lebo ak hovoria o vyzive, tak sa musi do tela dostat a potom musi byt jedla, aby neuskodila.

Ivka 1

Ten krém sa volá Seni Care ale účinnejší je Seni Care s arginínom . Je to niečo podobné ako Menalind ale lepšie vyživuje pokožku.