Existuje niekto taký?

Príspevok v téme: Existuje niekto taký?
romantička

Asi každý dospelý človek v určitom veku už netúži len po pár nahodných flirtoch, ale chce niečo viac chce niekoho s kým môže byť sám sebou, niekoho s kým bude hore celú noc a budú spolu piť teplé kakao a rozprávať sa.
No akosi mám pocit, že v dnešnej dobe je čím ďalej tým ťažšie nájsť niekoho koho som si vysnívala ja.
Je to asi smiešne, ale aj keď som to v sebe akokoľvek popierala a snažila sa pozerať na vzťahy realisticky nejde to. Akoby všetci chalani čo sú okolo mňa boli rovnakí. Alkohol, diskotéky, žiadne váženie si ženy, žiaden šarm, žiadne dobrodružstvo, vášeň a najmä romantika.
Asi som jedna z mála, ktorá tak veľmi potrebuje romantiku, ale ja bez nej neviem žiť.
No ešte som nestretla muža, ktorý by bol natoľko romantický, aby mi to vyhovovalo. Jasné na prvom, druhom rande sa každý snaží ukázať z lepšej stránky a ešte aj po 3-4 mesiacoch ho baví hrať sa na romantika, ale potom to akoby zázrakom zmizne.
Prečo neexistujú muži, ktorí Vám večer zaklopú na dvere a unesú si Vás autom niekam na veľkú lúku, zapália sviečky, otvoria víno a celú noc ste tam len Vy dvaja. Prečo neexistuje muž, ktorý Vám nechá pred dverami ružu s pozvaním na večeru, ktorý sa nehanbí na ulici Vás vziať do náručia a povedať Vám ako veľmi Vás miluje, ktorý pri Vás stojí vždy viac ako pri svojich kamarátoch, ktorý sa nehanbí za svoje slzy a netvári sa,že je ten najtvrdší muž na celom svete, ktorý Vás pobozká do vlasov a leží pri Vás celú noc bez toho, aby to skončilo milovaním, ktorý Vás vždy rozosmeje, uteší, váži si Vás ako ženu, je k Vám nežný, citlivý a pozorný? A ktomu všetkému je to ešte sexi, vždy upravený, voňavý muž ktorý k Vám nepríde s neumytými vlasmi, neoholený a s boxerkami, ktoré mal na sebe včera.
Nie som pubertálne dievča, ktoré si niečo vysnívalo, mám 23 a čím ďalej tým viac prestávam veriť na takýchto mužov.
Stretla už niektorá z Vás takého a milí muži sú medz Vami takýto, ktorých to všetko staranie sa o seba a romantika neprestane baviť po 5 mesiacoch chodenia s priateľkou?

lullll

Aoojkyy :) viem o čom hovoríš.. ja som tiež o takom vždy snívala :)
a prišiel :) vysnívala som si ho :)
princa na bielom koni..... takého romantického chlapca som v živote nevidela..max. tak v nejakej rozprávke.. a musím uznať že aj po roku chodenia je stále taký .. každý den ma niečim prekvapuje :P
neboj určite si raz takého nájdeš

romanticka

Voda im nevyhladla,lebo ju isiel napustat asi 15min.predtym kym dojedli.
A su spolu 5 rokov a 2 roky spolu byvaju.

[zruseny17]

romanticka-nechcem byt zla ani ironicka,ale v tom kamaratkinom pribehu mi neni jasna jedna vec...kym sa ona kochala ruzami,vecerali pri svieckach a tancovali...nevychladla im zatial ta voda vo vani?:)
asi som hrozne neromanticka,ale proste mi tvoje predstavy nezapadaju do mojho realistickeho pohladu na zivot:)
ale kazdy sme iny,tak ti teda zelam aby si nasla co hladas a prajem ti vela stastia!

romanticka

rebellin : dakujem,konecne podla mna normalny muz.Taky by mal byt kazdy,co je na tom zvlastne byt mily,nezny,romanticky cely vztah,aj v manzelstve az do smrti?
Aj ja si myslim,ze taky vztah kde clovek nema cas na neznosti,nezastavi sa,nevypne a aspon na jeden vecer cez tyzden nenelaje sebe a priatelke vinko,pusti hudbu,vezme ju do narucia a povie jej ako velmi ju miluje,tak to nie je vztah v mojom ponimami.
Poviem Vam jeden priklad.
Moja kamaratka ma muza svojich snov,obaja pracuju kazdy den od rano do vecera.Vecer sa stretnu spolu mozno okolo 20:00.Mozno by ste si povedali,ze si lahnu a idu spat...
No ked mi vravela ako ju priatel prakvapuje,tak som sa nestacila cudovat.Nie je to kazdy den,ale je to aspon 3x do mesiaca.
Napr.naposledy mi hovorila ako prisla v piatok vecer domov unavena z prace,on jej otvoril sexi obleceny,vonavucky s ruzou v ruke.Pobozkal ju a ona uvidela vsade okolo nich lupienky ruzi,zapalene sviecky.Spolu sa navecerali pri svieckach,potom pustil hudbu,tancovali len pri svieckach,potom jej zaviazal oci satkou a zobral ju do kupelne,kde bola napustena vana s lupienkami ruzi,sviecky,sampanske no a dalej uz asi vsetci viete ...

rebellin

Je zvláštne ak niekto tvrdí vraj ho to prestane po pár mesiacoch aj tak baviť.Taký človek je vlastne citovo veľmi chudobný.Ja som ženatý desať rokov a manželku milujem stále viac.A vôbec ma to neprestáva baviť, práve naopak.Perfektne si rozumieme a nie je nič krajšie ako prejavovať si nežnosti každý deň.

Lily.

A este jedna vec. Pises tu akoby vztahy boli len o tom, co by nam ten druhy, ci my jemu mohli dat. Ono je to ovela spletitejsie, aj ked to ty mozno nevidis. To, co sa z cloveka stane po rozchode, to nie je tym, ze by to zapricinil ten druhy, ale to je presne to, co ten clovek vo svojej podstate je. Nejde zvalit vinu na druhehe bez toho, aby clovek zarove neostaval slepym. Cize vztahy su skor o tom, aby nam pomahali odhalovat a rozvijat potencial, ktory v nas uz istym sposobom je, drieme.Preto su vzacne v tom, ze v nas posilnuju to, cim skutocne sme alebo naopak, odhaluju to, cim nie sme, neboli sme a nikdy ani nebudeme. Nikto nam nikdy nemoze dat to, co uz mame. Moze nam len napomoct uvedomit si, ze to uz mame a ani vziat nieco, co sme nikdy nemali.

Lily.

No na tom nie je nic hrozneho, ak nas vysnivany neexistuje alebo uz davno umrel. My si tie jeho crty, ktore nas oslovili a su nam blizke nosime v sebe a najdeme jemu podobneho alebo ich podvedome projektujeme do toho s kym uz sme. Len mne sa vsak vidi, ze teba to romanticka tiahne k celkom inemu typu muzov a romantiku vuzivas hlavne ako ovladac, ktorym mozes vztah nasmerovat tam, kde ho chces mat.

doubledog

nie, nie su medzi nami taki
vsetkych nas to prestane bavit po par mesiacoch,
a kazdy muz, co ti sem napise, ze je romantik, v skutocnosti uz dlho nemal sex :))
zobud sa dievca, co najskor, kym si este mlada, hentie pribehy si precitaj v knihach, realita je ina

a aj tak len kecas, lebo si momentalne nespokojna, ako kazda zena, chces len to, co nemas
mas uz dost rokov na to, aby si sa prestala zaoberat takymito pubertalnymi preludmi