NOVYNETTE alebo REGULON? (akné)

KIKUSHIK

na zhoršenie stawu pleti sa po Diane sťažuje takmer každá žena, preto nie je ľahké nájsť hak ktorá by wedela tento staw aspoň čiastočne stimulowať.. ja som túto tému nezaložila zo srandy, nie zo srandy sa na to pýtam, keby som začínala s anti, tak nepowiem, wiem, že je to indiwiduálne, ale to, že po Diane tento staw stimuluje aspoň čiastočne alebo w niektorých prípadoch úplne a bezo zmien hak Novynette ale aj Regulon som sa dočítala predowšetkým tu na nete a podobné slowá mi powedala aj lekárka.Nič nedám za to ak sa opýtam iných žien ako to na nich wplýwalo a mylsím že to, ako sa ja rozhodnem je čisto moja záležitosť, tak Ta prosím ak mi nechceš odpowedať na tieto otázky aspoň nerýp.

KIKUSHIK

ak si prečítaš ešte raz a poriadne môj príspewok náájdeš w ňom podotknutie, že zohľadním AJ to, ako to wplýwa, nikde nie je napísané, že sa podľa toho chcem riadiť, to sú Twoje slowá, nie moje :) Nie, nechcem sa podľa toho riadiť, ale zohľadním to..píšem to po druhý raz :)))...a poprosím Ta ak si prišla len zabŕdať tak ´dakujem´za rady, ale ja chcem odpowede na horeuwedené otázky wiac, ako Twoje názory z kt. sa nič nowé i tak nedozwiem :) dík.

aluska1

jezisi na slovensku berie hak neviem kolko desiatok ticok zien a ty sa chces riadit podla nejakych 100 prispevkov?jasne ze tu sa kazdy stazuje, ved o tom je toto forum, kazdy tu hlada pomoc

neni ziadna hak kde sa 90% zien stazuje...

KIKUSHIK

aluska1 ano ja wiem, ze je to indiwidualne, lenze ked wiem, ze 90% zien nesadla nejaka HAK, tak si ju nekupim aby som zo seba robila pokusneho kralika....Ja som brala 3 roky Diane, predtym ako som si to dala na predpis som si precitala kopu recenzii ohladom menowanej hak a 90% uziwateliek uwadzalo problemy so zaludkom..tiez som si powedala ze je to indiwidualne, no tie problemy som mala tiez...takze predtym ako si nieco dam predpisat zohladnim aj to, ako to wplywa na ine zeny.. :) a co sa tyka mojho zdrawotneho stawu?chodim na prawidelne prehliadky, pecenowe testy a wysleky su w poriadku, takze doktorka mi powedala, ze s tym problem nie je.

aluska1

kedy to uz pochopite ze je to individualne..na to neexistuje univerzalna rada..chod k doktorovi a ten sa rozhodne aj podla tvojho zdravotneho stavu