zeny ako vnimate manzelove vychadzky?

Príspevok v téme: zeny ako vnimate manzelove vychadzky?
milovna

ahojte.takze som mlada mam 23 a moj priatel ma 25.sme taki typ paru,ze mame partiu kamosov,s ktorymi chodime von ci uz do krcmi,alebo v piatok na zabavu.takto si uzivame zivot odjakziva.fajcime travu,nie kazdy den,ale fajcime.moj problem je ten,ze som zena a my zeny sme take,ze si predstavujeme zivot uz inak ked sa ideme vydat.to znamena ze sa budeme brat za pol roka.ide mi o to,ze mam v podstate aj strach a to taky,ze ked budeme svoji,tak sa na tom nic nezmeni.nechcem aby sa z casti to aj zmenilo,ale ide mi o to,ze ja sa budem uz chciet aj ukludnit s tym hyrenim atd,ale moj partner urco nie.povedal mi sam,ze ked budu deti,tak urco si nebude dovolovat hyrit kazdy den,ale povedal mi,ze urco bude chciet si niekedy aj vyrazit s chalanmi,popit atd.proste na striedacku.no co mi na to poviete?hlavne tie co ste vydate ako sa sprava vas muz?povolujete mu aby si semtam vyrazil s chlapmi von?ako to cele beriete?viete ja som aj ziarliva a pri pomysleni ze on je vonku a ja doma s deckom,tak ma ide uz teraz porazit.dakujem vam z avase radi

Mirka023

Melinda to napisala pekne :-) Si mysliš že ak budete svoji, tak bude niečo inak? Bude to presne tak ako teraz. To nie je že cvak... a žijeme už iný život...
A navyše... on ma 25, tak je normalne, že sa potrebuje ešte baviť. Ja mam tiež tolko a som velmi rada, ked manžel na mňa berie ohlad a "vyvenči" ma na diskoteke... resp. ked možem isť von s kamoškami, kamošmi... A ty mu nemožeš nič zakazovať.. lebo to bude ešte horšie.

mellinda

Z toho co pises si myslim, ze na manzelstvo nie je zrely este ani jeden z vas... A ist do toho s tym, ze ved potom sa to snad zmeni, to je ta najvacsia chyba. Bud sa to zmeni este predtym, nez budete svoji, alebo nikdy. Ale kazdy ma svoje priority...

jana39

treba si uvedomit,ze manzelstvo neni vazanie a cim viac slobody date jeden druhemu,tym viac a o to radsej sa budete jeden k druhemu vracat. zakazovat nieco nema zmysel,nie ste si jeden druhemu rodicmi,ale partnermi. co sa tyka chodenia von ono to neni zle raz za cas,ale pod podmienkou,ze bud budes chodit aj ty,alebo aj spolu,ked vam niekto male postrazi. lebo vyventilovat sa treba od povinnosti a stresu atd...aby ste potom zase mohli v pohode fungovat,tak ako ja s mojim muzom,my uz mame teraz velkeho syna,ale chodili sme von aj my nemysli si :-)

vebe

A-Z to napisala dobre. V kazdom vztahu, ci uz manzelskom ci nemanzelskom musia platit iste pravidla. Nie je to o tom, ze zena muza niekam pusti, to je dost blbe ak to je na tejto urovni. Partneri by mali respektovat svoju urcitu slobodu, ale aj ta ma iste hranice. Treba hladat formy spolocneho travenia casu, ale to neznamena, ze uplne upustime od svojich kamaratiek a kamaratov. Situacia sa meni, ked pridu deti. Zrely muz by mal vediet, kde je jeho miesto, ked ma deti. Iste, muzi si potrebuju tiez pokecat pri pivku ci po futbale ci uz ako kolvek, len by to nemal byt prilis casty unik od domaceho kolotoca. Nuz, chce to iste pravidla, ktorymi sa budete obaja riadit.

A-Z

Myslim si, ze to ako si dvaja ziju a co si toleruju, je vec konkretne tych dvoch ludi, ich povah, ich predstav a pod. Co si vo vztahu toleruje jeden par, napr. ten volnejsi styl, moze byt pre iny par absolutne nepredstavitelne.
Ja som skor za taky vztah, v ktorom sa volne chvile travia spolocne; spolocne vylety, kino, prechadzka, stretavky s kamaratmi, nocne posedenia a obzvlast ak je to uz rodina s detmi! Nehovorim, sem - tam si posediet s kamoskou na kave, alebo chlapske stretko pri pive, ale to skor ako vynimka a nie pravidlo. Ved predsa moj zivotny partner je aj moj najlepsi priatel, ktoremu sa mozem zdoverit, poradit sa, smiat aj plakat, nemam pred nim tajnosti, neriesim veci, ktore partner nesmie pocut... No a uz len posledna vec, to vsetci hladame a ked uz sme nasli, je to obrovske zivotne stastie :)

agenturaraj

Ahoj, ja som vydata 5 rokov a predtym sme spolu chodili 7 rokov. Mame uplne volny vztah, kazdy ide kedy chce kde chce.Samozrejme, ze to najprv tomu druhemu dopredu(aspon den) povieme, aby sme si vedeli naplanovat volny cas. Absolutne si doverujeme, bez toho to nejde. Zatial deti nemame. Ak vsak chcem, aby moj muz uprednostnil mnou vybranu aktivitu pred svojou, nema s tym problem a zase naopak.

Deee

presne ako jajka napisala, ked ho von nepustis tak ti garantujem, ze si najde sposob...iba co ho naucis klamat a podvadzat, skus to naopak daj mu slobodu...nemozes ho priviazat doma...