MONITOR09- 2010

Príspevok v téme: MONITOR09- 2010
fasta

Cawte vsetci :)
mam taky mali problem.Tohto roku ma caka monitor 2010.Pise sa o 2 dni(streda).Chcem sa opytat, ti co vas to caka popripade ti co je to za vami, ako ste sa pripravovali, ako to prebiehalo a ci ste aj stresovali.Ak by ste mali trocha casu, nemohli by ste mi napisat ci sa daju predcastne zistit otazky, odpovede?? Dakujem za kazdu odpoved :)
P.S.: chystam sa na SOS odbor farmakologia a biotechnologia, Trebisov nejde tam niekto z vas?
s pozdravom:

fasta

katushka1

ja idem tiez pisat...a pripravovala som sa len na douckach v ksole..povinnych..a komparo som mala matika 60% a solina 65 % ,,
a chcem ist na gympel .. uvidim no

zuzic

cawes fasta v stredu ho pisem aj ja:)) a je mi to uz uprimne jedno, pripravujem sa z troch knih matiky aj z troch zo sloviny, vacsinu mam naucenu uz sa vlastne nemam co ucit...predbezne vysledky nenajdes to som uz pobehala:D ale jeden rok boli predbezne no nejaky poctivy tutko to musel nahlasit a potom bol iny. zistis to jedine keby tvoj skolsky pedagog to otvoril predcasneale ti ho neotvoria urcite:D ale az by bol ako mimnulorocny nebol by problem:) pisala si aj komparo?

.....

Otázky dopredu určite nezoženieš. V podste sa dajú rozdeliť na dve časti. Úplne jednoduché (ale žiaci väčšinou stresujú, a myslia si, že to nemôže byť až také ľahké...ale je). A druhé, ktoré už treba počítať. Len sa ukľudni , hlavu hore a makaj. Priemerná štatistika slovenska je rovnaká a nie je nič moc. (viem, som učiteľka. Ak napíšeš aj "len" na polovicu si nadpriemer)