Decolen myslite si ze funguje?

[zruseny35]

Dia-a ...B/C niesu velke prsia, ved to je sen kazdej ženy,tak akurat..
D - už je "vela",ak si drobna do 165cm.Okolo 170cm sa aj D-čka zdajú byt normálne.
Netráp sa,zvykneš si na to,že mas prsia :)

[zruseny35]

Mna by zaujímalo čím to je ,že tie prsia sa "nafuknu",či to nieje skodlive.Ved takto sa to deje ženám len vdaka hormonom krátko pred a po porode-mliečne zlazy sa nalni a mliekom,ale aj hormonálna liečba sposobi vzrast prs,vdaka "zadržiavaniu vody v tele" od pása hore.Cim to umelo vyvolaju ? A prečo to nefungovalo u niektrých žien,lebo hormony funguju na kazdu z nas..

misulik 45

Ahojte pouzivam decolen uz pol roka,niesom po porode nekojila som takze prsia som nemala vytahane,kupila som decolen hlavne preto,ze mam vdaka tabletkam pravidelnu menstruaciu a bolesti uz nemam ako predtym.Decolen zabera mam ich plnsie a pevnejsie zlazy sa zduria a prsia su naozaj pevne.Ked prestanete s tabl.mate ich pevne zhruba este 2 tyzdne potom sa to vrati do povodneho stavu.Podotykam na prsia silne ovisnute a vytahane po porode sa velka zmena neudeje.Odporucam zacat brat v aprili do juna zmena viditelna.

chupacabrass

tabletkam neverim, a uz vobec nie tym z reklamy,vyskusat decolen bol skor vtip.
v 19tich som zhodila 10kg a odrazilo sa to aj na prsiach, z c.3 na ...mozno1,5:)
mam 24, po dvoch tyzdnoch som zbadala malinku zmenu, ale aj tak zmenu!
uzivam druhy mesiac, pravidelne, rano aj vecer s jedlom,a na masaz mam nanzela:)
dva dni v tyzdni ale davam telu pauzu, mozno ked si uplne nenavykne, budu moje opet pevne a pekne prsia drzat aj po uplnom vysadeni... uvidim:) :)
vela stastia a baby, vase prednosti sa chlapom pacia take ake su, to len my vymyslame!!!

Kikirik

Brala som to, nezabralo to....pre mna len dalsi reklamny tah a podfuk...nechapem jak moze byt niekto taky naivny ako ja a werit, ze to splni swoj ucel...kazdy sa uci na wlastnych chybach ...za tie peniaze som si radsej mohla kupit nieco uzitocnejsie...moj nazor

ivetka 34

Používam decolen už dlhšie a splnil čo som od neho očakávala.Prsia sa spevnili a trochu zvačšili.ODPORUčAM.

evuľa

Začínam z užívaním práve dnes. Som zvedavá, dúfam, že to neboli vyhodené peniaze. Ja nechcem zväčšiť, iba spevniť, tak uvidím... Ale už začínam ľutovať, že som mala slabú chvíľku a kúpila som si ho. Prestávam tomu veriť a ešte som z užívaním ani nezačala :-(

Papa

Dia_a

Ahojte chcela by som sa spýtať ako dlho by som musela brať decolen? Bojím sa, že keď ho prestanem brať (zatiaľ ho neberiem iba chcem) tak moje prsia budú také isté ako predtým alebo ešte horšie. Mám 16 rokov a na svoje roky mám strašne veľké prsia (B-C). Sú ovisnuté, viete si asi predstaviť aké z toho mám komplexy. Ďakujem za odpovede.