mám chuť sa zabiť...podvod..

Príspevok v téme: mám chuť sa zabiť...podvod..
luuuc

ahojte..už je to asi 2týždne,čo nedokážem ani poriadne jesť.trápim sa,lebo mám chlapca rok a pol a ked som bola bez neho na chate,tak som bola opitá.využil toho moj,teraz už ex-kámoš..bozkával ma a tiež tam bolo aj niečo viac.horšie je,že mi to povedala moja kamaratka.ja o tom moc neviem.neviem čo mám robiť..mám chuť sa zabiť

crusoe

okej neviem co mam na to povedat ..niektore straty su velke a moc bolia .ale zivot ide dalel..aj ja si obcas mislym ze tento zivot je na hv.ze co na tomto svete vlastne robim..ale..nieco vam poviem ze zivot je hra ..ktora nieje lahka.su v nej aj neake straty .prekazky atd...ja som bol na ulici rok a pol bez pristresia ..hladny smedny bez kamaratov..rodina mi nepomohla..neraz som chcel nieco vykradnut aby som isiel do basy..a nie raz som sa chcel zabyt ..ale som tu zivi a zdravi a preco? lebo ma postretlo stastie..ehm asi tak

nellka

anette, všetko má svoju príčinu, svoj dôvod...asi to neboli kamaráti, keď ich už nemáš...asi si prišla o dobrú priateľku, či priateľa, však? To je mi ľúto:( Nechceš zomrieť, tak nezomieraj a bojuj...najľahšie je vzdať sa, povedať si, že to nedokážem...Ale vieš si predstaviť ten úžasný pocit, keď sa ti to podarí? Život zase nie je až taký krátky, aby aj teba nemohlo šťastie postretnúť. Tak mu daj šancu!

nellka

Tak už dosť! Život predsa nie je len o užívaní si života- teda jeho príjemných stránok.
Hrozne sa čítajú niekotré vaše príspevky...Stratil som dievča...iba pre ňu som žil...bože, veď ja viem, že strata partnera bolí, veľmi bolí! Ale čo je to jediný dôvod, pre ktorý je človek na svete?! To je akože tá skutočná láska?! Či čo si tým chce pripievateľ dokázať?
Ľudia, kt. pomýšľate na samovraždu...nebolo by lepšie prestať si dookolo pred očami premietať svoj nanič život a skúsiť sa poobzerať okolo seba a spraviť niečo pre druhých? Na svete je toľko ľudí, kt. potrebujú pomoc! Tak neseďte sebecky doma na zadku, prestaňte sa ľutovať a nájdite si zmysel života!
Depka príde občas na každého...nikto iný, ako vy, vám však nemôže pomôcť.
Predsa nezahodím život kvôli tomu, že mi v živote niečo/na čom mi veľmi záležalo/, nevyšlo. Ako také malé rozmaznané decko. Tak vyjde niečo iné!

anette

ach jaaj :( ludia mat vase problemy som stastna.. ruca sa mi cely zivot.. stratila som osobu ktora stala stale pri mne .. vzdy mi pomahala.. teraz uz nie je.. kamarati sa na mna uplne vykaslali... rodina pas,, a moje zdravie .. to nie je ties nic moc...a skola uz ani nevravimm..myslim ze som sa nemala narodit..nechcem zomriet a musim :( thats all

rockerka

hlavne sa upokojiť!!!!! spýtaj sa ešte raz svojej kamošky ako to presne bolo a máš dve možnosti: nabrať odvahu a povedať to frajerovi alebo o tom pomlčať navždy. v každom prípade to neni tvoja chyba a nevyčítaj si to. malá rada: chod na políciu a zažaluj ho!!!!! nech si len trpí svoj výčin. a tebe by som poradila najmenej 10 sedení u psychologa- neni to hanba, môže tam ísť s tebou aj kamoška......veľa síl a držím palce

psychicka sila

mol,
ale tak sa nenechaj, a ries to dako cez ucitelov.. dnesne decak v skole su niekedz fakt hnusne, ale toto bolo vydz, aj ya mojich cias boli ti, co sa furt niekomu vzsmievali a ti, co ticho trpeli ... ale ja ti odporucam, nebud ticho, ozvi sa, to sa poriesi ..drzim palec :)

miro.83

Akoze ludia pri nektorych problemoch sa musim len smiat. Myslim ze su horsie veci ako vase problemy pri ktorych dokonca uvazuje si vziat zivot. Treba sa cez problemy a sklamania prenies ziskat poucenie snazit sa byt lepsi.