cas traveny v partnerstve

monimoni

sme spolu 3 roky a rozdelila by som to asi takto:

1 rok : kavicky, vylety, obcas u nas prespal, ale boli dni, kedy sme sa nevideli aj 5 dni...

2 rok: zacal k nam chodit na dlhsie, bol u mna aj 3 dni, chodili sme na chatu, do mesta...boli sme spolu viac

3 rok: byvame spolu: je to super, dokazeme si kazdy robit svoju pracu doma, a vieme, ze ta alska je tu tiez....pak sa zideme pred TV a lezkame spolu...obcas ideme von na pizzu, s kamosmi, v lete na prechadzky ... je to super, nic mi nechyba a cim viac sme spolu, tym je nam spolulepsie, nepotrebujeme tolko behat po zurkach, staci nam lezat prui sebe a kukat dobr y film, alebo si upiect spolocne kolac...nasmejeme sa viac, ako v partii

zuzuskaaaa

Ja som s priateľom už 4 roky a pracuje mimo Slovenska tak sme spolu zhruba 10dní za 5-6 týždňov. Rozprávame sa, nakupujeme, varíme, zabávame sa, hráme sa :), prechádzame sa v zime menej....

cajik

sme spolu dva roky, a ked je teplejsie tak chodime na prechadzky, vylety.. inak sem-tam niekam sadnut, do kina.. Ale vacsinu casu, a hlavne teraz v zime, travime doma, len tak sa rozpravame, alebo sme sice spolu ale kazdy si robime "svoje" napr ja si citam, on sedi pri pc, ale vyhovuje nam to aj takto :), lebo sa kazdu chvilu ideme pomojkat.

Ked som bola mladsia mala som kopu priatelov ale vtedy bola vacsina vztahov takych ze sa chodilo "vonku" a do mesta na kavu.. Teraz je priatelov menej, nepoznam vela parikov a nevidim do vztahov inych ludi, tak neviem co je povazovane za "normalne travenie casu" :)). ci nie sme az prilis papucovi..a vlastne len tak, cira zvedavost, ze co robia ini, a pre inspiraciu :)

jajka001_

ked sme zacali spolu chodit, tak samozrejme viac vonku, viac prechazky, viac sadnut si niekam spolu, koncerty, vselijake akcie, party. ked sme sa viac spoznali, tak sme byvali viac doma - je to aj lacnejšie. ked sme zacali spolu byvat, tak viac casu v posteli :) papucova kultura, ale vecer von s kamosmi. akcií bolo coraz menej - ved aj starneme, kamošov ubuda, tiez maju svoje vztahy, pracu. teraz ked pracujeme a mame dieta, tie akcie su len cez vikendy, ak sa podari :)ked je takto hnusne ako dnes, veru nikam, jedine autom kdesi na vystavu? pripadne plavaren by sa dala. myslim s dieťaťom. ako parik môžete ist hocikde, na navstevu ku priatelom, na čaj, na vystavu.

soffa

tak urcite po tych 6 tich rokov,travime cas povacsinou doma.ideme aj von,na veceru ,kavu,palacinky,ale pravdu povediac sa nam niekedy ani nechce.hlavne v zime.v lete je viac prilezitosti.,vonku je teplo,terasy kade tade.ale prvy rok to bolo povacsinou vonku.asi starneme:-))))))))))))))))))))))

cajik

dakujem za odpovede :)

jajka lebo ma zaujima, co zvyknu robit ini ludia. v zmysle tom, ze ci chodia stale len niekam do mesta (na kavu, do kina), alebo chodia aj k sebe domov (rozpravaju sa, pozeraju telku..), resp. aky je pomer medzi tym :) ci viac do mesta, alebo viac doma.
my sme skoro stale "doma", ked je teplo tak chodime kade-tade, ale kym je zima tak sa nic neda..

soffa

skoro kazdy den,podla prace a povinnosti,najviac od seba asi tak 5 dni.co robime?vsetko,pozerame telku,rozpravame sa ,hadame,hnevame sa na seba, varime spolu,atd...proste kedy jak.spolu sme 6 a pol roka....ale zatial spolu nebyvame,ale zanedlho budeme lebo ideme do zahranicia.asi tak

zdenulka

my mame o mesiac dva roky,a sme spolu kazdy den,niekedy hodku niekedy aj dlhsie podla casu..a co robime? rozne..vylety,postel,kino dovolenka..a tak vselijak.