Zvlastne Bolesti Ucha

Príspevok v téme: Zvlastne Bolesti Ucha
Peter1991

Dobry den,
Ja by som sa chcel len poradit. Uz cca mesiac mam bolesti laveho ucha. Najprv to bolo len take nepatrne, ale potom sa to stupnovalo. Teraz, aj ked pohnem sankou do lava tak ma to hrozne boli a nieco mi tam akoby "lupne". Taktiez ked jem tak mi tam pri kusani jedla nieco puka. Ked stiskenm zuby spolu tak mi ta bolest vystreluje bud na lice alebo hore az na vrch hlavy. Neviete co to moze byt? Pojdem lekarovi, ale mozem az vo stvrtok, lebo utorok a stredu maturujem, tak aspon som sa chcel spytat, ci nemate nejake podobne skusenosti alebo nahodou neviete o co by sa mohlo jednat :)

Peter1991

Jay-Z

Diky, je to asi ono :) Este som o tom nepocul, a to co si napisal mi velmi pomohlo :) Bol som v strese a trpel som dost dlho depresiou. Takze to pripisujem tomu. Nastastie sa davam pomaly dohromady a prechadza to ;) Este raz velmi pekne dakujem za odpoved :)

Jay-Z

Cau Peter, moja sestra dlho riesila tento problem, ORL lekarka (sla tam, lebo si tiez myslela ze ju boli ucho) jej povedala ze sa prilis pozoruje, dalsia jej dala antibiotika. No potom sama nasla na nete info o tom, ze niektori ludia maju problemy s celustnym klbom. A tak to aj je. Pri tom aki su dnesni lekari, clovek musi sam prist na to co mu je. Sla za specialistom (zije v Prahe, je tu na to nejake specializovane pracovisko) a tam jej to diagnostikovali. Podla popisu to vyzera, ze sa jedna o ten isty problem. Proste je ten klb hypermobilny a stale pri maximalnom otvoreni ust sa vyklbi a vrati nazad. Liecba neexistuje. Dal jej akurat nejaky krem a netreba jest zuvacky, stare rozky a podobne. Sposobuje to aj zatinanie zubov, zo stresu alebo v spanku to niektori ludia robia.Takiso zalezi na mimike tvare, niektori ludia proste cudne \\\"skladaju usta\\\" :) a to je neprirodzeny pohyb pre ten klb. Lekar jej povedal, ze neskor, keby sa to este zhorsilo existuje moznost vpichnutia vlastnej krvi do klbu, tym vznikne akoby zapal a potom tym ze to boli tak to zabrani nadmernemu otvaraniu ust :( neznie to lakavo...good luck ;)