Klipy na vlasy

Príspevok v téme: Klipy na vlasy
Jaaaaa

chcela by som mat dlkšie vlasy aspon teda iný strih a chcela by so si kupit klipy a našla som aj stránku kde su dost lacné ale o pravde nejak sa mi to až nezdá pretože keď som si to vypočítala vyšlo mi to okolo 30 eur... máte dakto skusenosti z klipmy a ak ano kde si si ich kupovali a kolko vás to stálo?velmo pekne dakujem:)

blanika15

preco hned na neho utocis. preco by nemohol vyjadrit nazor na nieco. tak sa mu to proste nepaci no. ja tiez nie som prave zastanca takychto veci ako su umele vlasy alebo neprirodzene nechty a podobne.

Mikkola

clip in vlasy z európskych prirodzených vlasov stoja okolo 70 eur, záleží, ale aký model potrebuješ, avšak to mi nepríde premrštená cena, za dobrú kvalitu ;)))

Acaaa

Klipy na vlasy kupujem na Svetovom tovare.sk
Hrozne sa podobaju vlasom, zatial som si kupovala len tie za 20eur rozne odtiene a vzdy som bola spokojna. Navyse vacsinou to pride nasledujuci den co je super. Piatok ked tak mozem prilozit fotku pred a po.

Klippy

Jurajho a koho zaujima tvoj nazor? Teraz zeny ktore nosia clipy su nechutne? A maju ich prestat nosit kvoli tomu ze chlapom sa to nepaci?

jurajho

za seba mozem ako chlap povedat, ze sa mi to absolutne nepaci ked ma baba nieco taketo na sebe, mozete to maskovat ako chcete, ked sa vam potom clovek prehrabne vo vlasoch tak tak mu zostane polovica v ruke. fuj fakt

kucerava_sue

ahoj, ja som si tiež nebola istá, po rôznych diskusiách som si vybrala clipinhair.sk, tam ti dokonca poradia na základe zaslaniej fotografie, cenovo teraz neviem ako sa pohybujú, pre mňa to bolo pred dvoma rokmi na moje kučeravé a pomerne husté vlasy najlepšia varianta ;)

danielaaa

pozri si gramaz tych klipov, ak stoja 30 eur, gramaz bude tak 70 g, na kompletne pekne predlzenie potrebujes tak 120-160g, v tom je ten rozdiel v cene

sissi1016

Predám clipy na vlasy, farba - blond, dĺžka - 50 cm, cena - okolo 40 eur, sada komplet na celú hlavu, vlasy sa dajú umývať a žehliť, email: sissi1016@azet.sk