orbitrek

lamax

tak ale momentik poniektori tu pisete ze cvicite na orbitreku cca az 60 min denne, to sa mi akosi nezda a zvlast nie na babu, ked ja mam po cca 10-15 min pomaly dost ..zrejme idete na volnobehu resp. tam mate minimalny odpor nastaveny na tom kolecku ,to by davalo zmysel, ja mam to dost zatiahnute(aj ked zas neprehanam aby sa dalo aj slapat)-orbitrek mam ten teleshopingovy a idem tak cca 17-18 km/h na displeji v priemere a pulz niekedy aj cez 160 ,raz vysocil az na 170 :) ale potom po par minutach cvicenia padne nizsie, resp kusok klesne..

lasica

Ja som dosť dlhú dobu používala orbitrac a udržujem si ním postavu. V poslednej dobe mám však problémy s chrbticou, preto ma zaujíma, či mi to nemôže uškodiť?

evik1

lost,ja mám za hodku 600cal,tiež si myslím,že je to orientačne,lebo je rozdiel ak tú hodinu idem na ťažkom prevode,tak spálim viac ako naľahko,nie?Aj je rozdiel,či na nom jazdí hodinu môj muž 80kg,alebo ja 55kg,tam tiež tie veličiny reálne sa musia odlišovať spotrebou,treba to odskúšať či je to šid,asi hej.vierihodné merania sú skôr niekde v diagnostických centrách,kde ťa snímajú a majú v pamäti vekové osobitosti,tep,výšku,váhu...trénovanosť,ale to už sú odborníci.

evik1

ano aj ja som mala doma pred rokom lacný model okolo 100 e,ale teraz som zainvestovala za 320€ riadny kettler,je super a to ešte napíšem o tých lepších,už toto poznať rozdiel ,pevnosť konštr.tichosť a dúfam,že aj viac vydrží,zabudnite na oplprany a spol.aj ten najväčší športový začiatočník,či antitalent pohybový si zaslúži kvalitu,o to ide!

nikki.7

ahojte...

ako som už spomínala,začala som cvičit na orbitreku minulý týžden v stredu a odvtedy sa snažím každý druhý den.

cez víkend som na nom bola aj v piatok, sobotu a nedeľu,ale potom som mala tri dni pauzu a vstala som si naň až včera na 30 minút.

chcela by som nejaké to kilečko dať dolu,len mi váha stále stojí. Stravujem sa zdravo,len akosi sa to nechce rozhýbať.

dnes idem na zumbu a rozmýšlam cez víkend o spinningu a v nedelu mám íst na bicykel,tak hádam sa niečo pohne smerom dolu.

Elka3no

Ja som ho kupil pred 2 tyzdnami.... a cvicim skoro kazdy den, spravim si 10km a som spokojny.... zatial kilecko dole ale zas je pravda ze som sa zacal napchavat lebo v hlave mam: sak co ved to "vybeham". Podla mna skvela vec to je, pustim si oblubeny serial a pobehujem...
Ak sa obavas investicie kup si ho z bazaru ako som to urobil ja ... stal ma 60e :) a vyhni sa tomu co poznas z teleshopingu....

Tinia21

Ahoj, orbitrek je jedna z najlepších prístrojov na chudnutie. Ak sa ti bude chcieť vstávať, je fajn, keď si dáš 30 min nalačno ;) a ak nie, tak každý druhý deň + strava a veeeeeeeeeeeela vody. Inak,momentálne je v Exisporte za 99,99 eur. Síce taký najjednoduchší, ale oplatí sa :)))))
Držím palce ;)

lost

No ja spalim bicyklovanim (mala az stredna zataz) cca 500kCal za hodinu :P

200kCal by sa dalo na nom zvladnut za tych 40 minut tiez, uplne pohodovou jazdou, cca 13-15km/h

(to je utok len na orbitek, nie na ludi co na nom cvicia :) )

Ale zaujimalo by ma ako presne to tieto pristroje pocitaju hmmmmm