trapny scenar...

Príspevok v téme: trapny scenar...
zufala.

neviem ani ako zacat. ocitla som sa, z vlastnej viny, v zlozitej situacii. nemam to komu ani povedat, nepotrebujem si znicit povest, ale velmi by som sa potrebovala zdoverit. mam pomer so studentom. nie, nie som ziadna nevyburena slusniacka, myslela som si, ze vystrelky uz su za mnou. ach, som zmatena. mam 25, on 17. asi je zbytocne vraviet, ze je vyspelejsi, ako jeho spoluziaci. ze je spolahlivy, zodpovedny... teda, neviem odkedy som ho takto zacala vnimat. predtym pre mna bol jednoducho moj ziak. neviem preco vlastne tuto situaciu riesim pisanim na nejake forum.

floroolo

neviem prečo by nemohol byť 17 chlapec zodpovedný a spoľahlivý, aj môj priateľ má 17 a doteraz ma podržal ako nikto iný...

k téme: na gympli sme mali podobný prípad, len mali obaja približne o rok, dva viac (neviem presne)... také veci sa dejú relatívne bežne... tí dvaja však už nie sú spolu... a btw, v škole sa o tom vedelo...

Natty23

no ja si myslim ze bud je to vymyslena tema..alebo dotycna osoba nie je celkom normalna ..ok 8 rokov neni obrovsky vekovy rozdiel ale to v pripade,ze obaja parteri su dospeli a zreli na vztah..ale 17 rocny chlapec a 25 rocna zena...este k tomu jeho ucitelka to je fakt nenormalne..

uhlie

zufala,

v prvom rade si to sem nemala pisat. Ale poradim ti. Nikomu nic nehovor a pockaj , kym bude mat 18. Potom to uz bude jedno.

ivana45

hehe, spolahlivy a zodpovedny chlap ...v 17 ???... horko-tazko v styridsiatke...nevidis ho trocha hmmm..neobjektivne ?
Drzim palce, aby zdravy rozum prevazil u teba co najskor. Co myslis: on si ta vazi?

ojoj

Ja som videla skutocny pribeh, ked si ovela starsia a vydata zena okolo 30-40 zacala so svojim 15-rocnym ziakom. Tiez ho opisovala nejak podobne, ze zmysla dospelejsie, bol jej oporou, dovernikom, stali sa kamosmi a velmi rychlo sa navzajom do seba zamilovali a vhupli do zakazaeho vztahu. Ona sa ocitla aj vo vazeni kvoli tomu, kedze bol nezletily. Neviem ako ty, no ona bola v manzelstve nestastna. 8 rokov nie je az tak velky vekovy rozdiel. O 2 roky, ked on bude mat 20 a ty 28 sa to strati a mozno si ludia dokocna budu mysliet, ze ste rovnako stari. Potom sa uz nebudete musiet skryvat a on pojde do prace ci na vysku.

doubledog

no a co?
kym treba, utajuj to, a ked odide zo skoly, moze ti to byt jedno

a hlavne ho hodnot prisnejsie, nech si nielen zasuka, ale sa aj nieco nauci

moob

Povedat ze chalan v 17 je spolahlivy a zodpovedny..no..asi len v tvojich ociach..je to pre neho len dobrodruzstvo typu ja a moja ucitelka..mozno z toho raz vznikne skutocny vztah,vas vekovy rozdiel nie je nic nezvycajne,ale to by ste museli byt v trosku inom leveli..