Po rozchode som pribrala

Príspevok v téme: Po rozchode som pribrala
t-mara-a-a

Strasne ma to hneva ..... Ked som ho spoznala nic mi ku stastiu nechybalo podstatne bolo ze on bol pri mne .. Vtedy som dokonca zhodila 10 kil! a ani neviem ako . Proste bola som stastna ,spokojna.. Na jesen minuleho roku sme sa rozisli a ja neviem sa dako znormalizovat . Ovladat. Hoci beham a plavam , citim ze som pribrala a je to 5 kil ... Dost ma to hneva :(( Stalo sa to uz niekomu ??

111helenka

požičiam ti mojho muža??? ))) Pri ňom by si určite schudla... pri rychlom jednaní ti aj priplatím a nehaj si ho navždy...)))

Milana

Tamaraaa- a nie je to tym, ze mas jednoducho depku a vsetko ti pripada skaredsie, neforemnejsie, tlstejsie, atd.... Psychika je mocna carodejka. Na tomto fore najdes mnozstvo tipov, je to tu fakt fayn. Ak chces obmedzit chut do jedla- tu mas jeden tip: klikni si na www.appetitestop. sk. Dufam, ze som ti aspon trochu pomohla.

Tessy006

jasné Khana..to ja len tak.. :)
0vecka, ak správne chápem, tak ak niečo ide zo systému, tak je to automaticky záporné..j?
takže ... príjem + ( - výdaj)=
ešteže máme tú strojarinu .)

0vecka

2 tessy u nas v strojarine napr na termodynamike sa to pocita tak proste ked nieco ide so systemu je to zaporne ...

0vecka

2 Khana len vies ono to celkom nieje tak aj myslenim spalujes kalorie niekde som cital ze profici pri hodine sachu spalia neviem kolko ale bolo to dost vysoke cislo nevim ci nie 800 kalorii alebo tak no a si zober ze taky deprimovany clovek je dost zabrzdeny nehovoriac o tom ze aj taka pohybova aktivita je nizsia uz len pri rozhovore ... takze tazko to mozes tak generalizovat... no a celkovo nemusi mat tak rozbehnuty metabolizmus..

Khana

2 0vecka: no jedine ze by mala dake trvale zdravotne problemy. Inak matematiku oklamat nemozes: vydaj + prijem = ?
A ak je clovek deprimovany a vaha sa meni tak musela nastat zmena aj v prijime, co je bezne. Moja mama schudla 25 kil ked mala stresy...ale to zila skoro len na vode a zelenine lebo nic jej nechutilo.´´

0vecka

2 Khana nemusi to byt celkom tak ono zalezi aj na pohybovej aktivite a celkovo ak je clovek deprimovany tak mu telo az tak nefici ... takze nemusi spalovat tuky...