oblecenie..

milii

tinkass3, no vies ono raz je lepsie raz horsie. Ale i tak je to super. Rozmyslam ze za chvilku uz budem cvicit vonku. Len nemam kondicku na behanie, neviem asi dako pomalicky zacnem po troskach.

sophinka, no s tym oblecenim to je pravda. Ja tiez idem pozerat nohavice a vacsinou 36,38. Ja mam dost problem s bokmi, ale to uz sa nezmeni akurat ze ten tuk mozem dat prec, no siroka panva ostane.

zdenulka

sophinka a ako sa ti to podarilo..no ja mam 42-44..samozrejme robim pre to nieco ale naha zatial chodit nemozem :)

[zruseny2]

ja som prešla z 46 na 40 a stále mám pocit, že je to s oblečením bieda.. v obchodoch sú väčšinou veľkosti 36 - 38.. Takže ešte musím dať dole tie dve číselká, aby som si mohla povedať, že si môžem obliecť čokoľvek :))

tinkass3

niee nic z toho .. iba som mala frajera ;) ale je pravda ze obcas som chodila behavat .. ale neviem ,vtedy to bolo take krasne obdobie. Len skoda ze len bolo ...

milii

tinkass3, teda to je super. Si cvicila a asi aj drzala dietu ze. Takychto ludi obdivujem velmi :))) Ja mam tak L ale uz trosku prechadzam na M, len s nohavicami mam stale problem, siroky boky a stehna, ale tak snazim sa pracovat na sebe