predlzovanie vlasov microrings

adoree

Ako tak citam, tak vacsinou tu ide kazdemu o cenu a nie kvalitu. nikto nepise ake su kvalitne vlasy, ale kolko stoja.
Ako som pisala v inej teme, neexistuje, aby niekto ponukal nefarbene europske vlasy len v troch zakladnych odtienoch, ciernej, hnedej a vybielenej blond. Cierne europske su v prirodzenej ciernej len malokedy, taka blond ako maju na fotke na uz zmienenej stranke neexistuje v prirodzenom odtieni a hneda ktora je tam tiez vyfotena nevyzera moc prirodzene. EUropske vlasy maju az 11 prirodznech odtienov, ak vylucim cierne a velmi svetlu blond a svetlu blond, ktore su malo dostupne, tak je ich 8. Najbeznejsie su v odtieni 5-8 (hneda az stredny blond). Okrem toho je riskantne nechat si vlasy zafarbit vo fabrike. Takze cierne vlasy ak maju byt v prirodzenom odtieni tak mozu byt velmi lahko azijske, cim nechcem povedat, ze su nekvalitne, ak ovsem nie su chemicky spracovane, co sa robi vtedy, ak ich zozbieraju niekde v chrame nahadzane do mechov, takze kutikula je otocena vselijako, co vedie k zamotavaniu. Preto ich v tovarni zbavia povrchu a natiahnu na ne silikon, ktory sa po par umytiach vymyje a vlasy su ako chemlon. Takze na lacnych vlasoch neusetrite. Na druhej strane nemusite platit za 60 cm vlasy vaic ako 5 eur za pramen. Su dodavatelia, ktori vam kvalitne vlasy napramienkuju na akukolvek metodu aj s kvalitnym materialom. To ze vlasy vypadavaju z pramienkov (ci pri mikroringoch alebo kertinovej metode) je dosledok nekvalitne napramienkovaneho pramena s nekvalitnym keratinom. Co sa stava u azijskych- cinskych, indickych atd- vlasov. Pri pasikovej metode je vhodne kvoli NE-viditelnosti spojov dat na boky jemne pramienky keratinovych spojov a dozadu pasiky. Ked si date vlasy do copu, nie je to vidno. Cop ale pojde len dole, vycesany cop dohora by bolo pri pasikoch vidno.
Na temu keratinova metoda- Ak ma kadernicka dostatok citu, kvalitne naradie a respekt voci vasim vlasom, nemozete skoncit na jezka. Pri posuvani vlasov totiz dochadza k mechanickemu stlaceniu spoja, kedy sa moze stat, ze sa useknu vlasy, co sa vsak da minimalizovat ak je to robene odborne. Nehovoriiac o tom, ze cim je spoj hrubsi, tym horsie sa dava dole, takze kadernicka by mala mat naozaj kvalitny keratin, kedy staci naozaj minimalne mnozstvo na to, aby spoj bez problemov vydrzal v nezmenenom stave. Pocula som par tvrdeni, ze KAZDY KERATIN ZMAKNE. To vziadnom pripade nie je pravda. Taliansky tvrdy keratin zostane tvrdy, ci si ho nechate na hlave 3 alebo 10 mesiacov.
Takze porekadlo KTO SETRI MA ZA TRI v pripade predlzovania vlasov urcite neplati.

Karin

Lenka007

Ahoj tina11112,

tak skus si pozrieť:
www.fischbach-miller.sk a www.fischbach-miller.sk Dodavatel na Slovensku. Kupis lacno a kvalitou su ako tie co si kupis v hociktorom kadarnictve.. vlastne je to od nich :D

adoree

Na www.vlasyshop sice su vlasy lacne, ale zdaleka nie take kvalitne, ako prave europske panenske vlasy. To ze to zvladne clovek aj doma je mozno pravda, ale strih treba aj upravit po predlzeni, tak aspon to treba nechat na odbornika. A ked niekto s predlzovanim nema skusenosti, domace predlzovanie nemusi byt zrovna najvhodnejsie riesenie.

ayvi

ahoj ja robim keratin aj microring po kamaratkach za cenu na ktorej sa dohodneme...v kadernictvach do byva nehorazne drahe.. :)

sisuuulik

ahoj 3 eura za pramen je velmi vela :) :D poslem ti link na strabku kde si tieto vlasy zakupis a s pomocou kamaratky si ich urobis sama :)vlasyshop.sk a tu mas video ako sa to robi ziadna veda :)vlasyshop.sk

adoree

tina11112

Ahoj ,

cena za akekolvek vlasy sa odvija od druhu vlasov, t.j. ich povodu. 3 eura za pramen budu najskor Azijske vlasy.
Napramienkovat sa daju akekolvek vlasy na akukolvek metodu predlzovania.
Pre 99% nasej populacie su najvhodnejsie Europske (Ruske, Ukajinske, Slovenske atd) vlasy, aby bol vysledok co najprirodzenejsi. Aj tieto vlasy su roznej struktury, avsak nie take pevne ako azijske.
Takze ak Ti zalezi aj na kvalite, nie len na metode, tak za 3 Eura asi pramen uz aj s pracou za kvalitne vlasy nezozenies. Nehovorim, ze Azijske vlasy su nekvalitne, ano su, ale len pokial su bud panenske alebo farbene uz u kadernika tak, ako aj vlastne vlasy. Azijske vlasy su vsak v prirodzenych odtienoch LEN tmavohnede alebo cierne a vacsinou len rovne. Europske vlasy su jemnejsie a v prirodzenych odtienoch od tmavej po blond, rovne aj vlnite.
Takze to akou metodou su vlasy nadpajane je len minimalna ciastka oproti tomu ake vlasy si das na hlavu.
Ak mas jemne vlasy, tak Azijsky vlas bude na hlave vyzerat neprirodzene.

Prajem pkeny den.

Karin