Obzerám sa za minulostou- a neviem co chcem ....

Príspevok v téme: Obzerám sa za minulostou- a neviem co chcem ....
jeNNy07

Mam taky dojem ze stale riesim svoju minulost . Svoje rozhodnutia, svoje slova... Lubim ho a neviem bez neho zit.. No napriek tomu som ho opustila... Divne ze ?? Ja viem .. Ja si pripadam cela nejaka divna. Akoby ssom nikdy fakt nikdy nevedea co vlastne chcem ! Vo vtzahoch som totalny ale totalny antitalent. Najskor niekoho namotam a potom ho odkopnem .. Citim sa preto ako hnusna mrcha..
Moj druhy problem . Koncim SS.. 6 rokov snivam o jednej VS! Dala som si prihlasku no mam miminalne sance na uspech ,pretoze je v tom jeden problem ... O ktory tu momentalne az tak nejde , ale viem ze moje sance su naozaj dost nizke. A znova vaham ci som sa rozhodla spravne . Ci toto je naozaj smer ktorym mam ist . Rozmyslala som ze na rok odidem niekam do zahranicia , upokojit sa a zistit kto vlastne som .

Moj problem ! Dlho po niecom tuzim a ked to mam konecne na dosah tak zrazu neviem ci to naozaj chcem ! No rozumiete tomu ? :(
Nechcem zranovat ludske duse... Viem ako boli laska.. nechcem byt zla.. :( Ja v skutocnosti mozno nie som zly clovek len akoby stale vaham nad niecim ,nerozhodna... Pokym som bola na strednej taka druhacka, netrapilo co so zivotom dalej , netrapila ma laska ktora navzdy odisla.. A teraz sa mi to zda vsetko nesmierne tazke. Akoby som nevedela co dalej ., Kam dalej aby to bolo spravne ?? ... Bozee ja si pripadam ako psychopat.. :/ Ako neriesit minulost ?

sway

Preco si v dnesnej dobe vsetci pripadaju divni? To uz co je? Vsak sa porozpravaj s kamoskou,urcite ma niekto podobne pocity v tvojom okoli a ked nie,tak to tiez nevadi.
A zistenie,ze viac milujes tuzbu za niecim ist ako samotny ciel,je uplne normalne a ma to tak vacsina ludi.

jajka001_

myslím že nerozhodnosť máš v povahe, čo je dosť blbé - som na tom podobne, tak viem o čom to je - a problémy, ktoré riešiš, sú primerané veku - láska, škola, budúcnosť
ked stretneš toho pravého, tak ho nepustíš len tak neboj:)
so školou je to ťažšie, málokto skutočne vie, čo chce, často to čo chceme, nie je vhodné pre reálny život, alebo je nedosiahnuteľné - ešte lietaš kdesi v oblakoch, vyber si školu, s ktorou sa aj dokážeš uplatniť
si v období zmien, takže tvoja zmätenosť nie je nič zvláštne :)držím palce nech to všetko v pohode zvládneš

ivana45

Jenny,
myslim, ze sa nudis.
Namotam - odkopnem .. Zelam ti, aby sa aj tebe opakovane stalo to iste .. Aby ta niekto pouzil na to, aby si dokazoval, ze je pritazlivy a pritom o teba nestal ...potrebujes zrelsi pohlad.
Studuj, pracuj (uplne vazne: skus dobrovolnu starostlivost o vazne chorych) .. zistis, co je dolezite a stupnes na cene vo vlastnych aj cudzich ociach. Nebudes sa spravat ako chudera (potrebovat niekoho ponizovat).

beskyd

budes chodit do skoly, pracovat, potom aby si sa uzivila budes sa nahanat aj v dvoch robotach naraz a nebudes riesit hluposti, budes rada ked sa najde niekto komu na tebe bude zalezat lebo to dnes nie je vobec nic obvykle, toto su skor take pubertalne trable ktore cloveka prejdu ked vstupi do zivota. ale mrchy su v zasade vsetci, nie si jedina kto riesi len svoj zaujem, ale v zivote je dobre mat jasnu predstavu o veciach a ist za nimi, nie jeden den jedno a druhy ine, ale to mozno pride s vekom.