Záleží na tom ženám?

lemonka

no priatel...ho ma riadne velkeho....ale mna to dokonca vzrusuje ked ho do mna celeho vrazi....je to super pocit a vobec ma to neboli....aj ked ho ma vazne velkeho..

monika1111111111

Ach chalani,jasne,ze na tom nezalezi..ked sa dvaja lubia...naozaj lubia..tak potom nemam o com..a neviem si predstavit,ze by moj chalan mal 25cm..ved by ma roztrhol..hovori sa jsem malej,ale sikovnej

gomez

Strašne dlho som sa odhodlával či napíšem. Sawec viem ťa pochopiť. Mám totiž rovnaký problém. Keďže sa tu roztrhlo vrece s radami, rád by som k tomu niečo napísal:
samozrejme že súhlasím s názorom, že dôležité sú iné veci ako veľkosť - ale len v prípade menších rozmerov, lebo tu už ide o zdravie.
Myslím, že veľká väčšina netuší čo to "veľký" znamená, takže milé dámy: veľký priemer elipsy 65mm, dĺžka 25cm.
Keď budete radiť sawcovi tak si uvedomte, že sex je iba jeden s problémov kt. musel v živote vďaka svojej veľkosti prejsť: vždy som sa hanbil u lekára, v škole oslobodenie od telocviku, leto = utrpenie, každý vzťah sa hneď po zistení začal a skončil slovami "môžem si ho aspoň chytiť?", kondómy sa nedajú zohnať.
Iste, aj impotent sa z toho môže vylízať, ale sawec chce plnohodnotný sex. Hlavu hore, dá sa to. Ako ty máš nadrozmer, určite aj niejaká dievčina má nadrozmer (a tiež má z toho hlavu v smútku). Akurát budeš dlhšie hladať. Možno že aj toto (internet)je cesta.

lemonka

neviem ..ak ho nemas 10cm....tak mozno je to fajn a tiez dost zalezi na hrubke...aby si nemal parok ale poriadnu klobasku=)a este nieco velmi dolezite..ZRUCNOST!!