Aku farbu pouzit?

Príspevok v téme: Aku farbu pouzit?
kraaska

Ahojte,potrebujem poradit,zafarbila som si vlasy s farbou od palette xxl kozmicka modra,pred vyse mesiacom a mala som nanu alergicku reakciu,cela som sa vyhadzala na hlave,usiach ,na tvari,odvtedy beriem lieky proti alergii,.Uz mi vyrastaju konceky aku farbu si mam kupit aby som sa nevyhadzala?viete poradit?

gloss

kraaska niet zač :) ja som vela vyčítala z netu hlavne odtialto:
www.hennaforhair.com

a zo stránok: dlouhevlasy.cz

a potom z diskusii odtialto z Henna vlákna a možeš pridať aj "chemický kondiš" super je Wonder Gestil je bez silikonov a je proste super regeneračný a vobec nezaťažuje vlasy :) držím ti palce a pekné sviatky :)

kraaska

gloss Dakujem pekne za vysvetlenie,keby ze to takto napisu aj na pribalovom letaku :) nepytam sa jak blbá..experimentovat budem az na buduci tyzdne,v piatok ideme s manzelom aj s malym na chatu a vratime sa az v nedelu a potom ide pondelok ,takze to nestihnem.

gloss

kraaska jasné, že si odober zo sáčku len tak za pol malej lyžičky a daj kvapku teplej vody aby vznikla kašička - bacha na to aby to nebolo riedke a nanes za ucho ale až ked bude zdravá pokožka, nechaj trošku zaschnuť a prelep lepkou na rany a nechaj 48 hod.-dávaj bacha aby ti to nespadlo a potom nech ti mama pozrie ako to zareagovalo :) a daj si jeden test aj na to predlakie :)

Postup farbenia:
Presne tak Henna sa na vlasoch necháva niekedy 6-12hod niekto v tom aj spí a pridáva rozne ingrediencie, čiže čím dlhšie tým intenzívnejšie chytá nezabúdaj, že sú to rastlinky ktoré potebujú čas aby zafarbili to nie je ako chemická farba a čím dlhšie ju máš tak tým viac aj zregenerované vlasy budeš mať lebo ona má aj regeneračné účinky budeš mať krásne lesklé a zdravé vlasy a pritom prirodzené nie ako po chemickej zničené.
Čierna "henna" sa zalieva nie vriacou vodou ako čistá henna ale len tak 70stupňovou inak by si zničila indigo ktoré je na horuce citlivé a pridaj do kašičky aj osvedčený a tvoj oblubený kondicionér, hennu dávaj na umyté a mierne vlhké vlasy, nezlakni sa dosť blbo sa to nanáša a divne páchne zvikla som pridať períkové korenie :D - normálne to po pramenoch napatli na vlasy dobre vmasíruj a zakri nikroténovým sačkom a daj ešte starú teplú čiapku a nechaj posobiť min.2 hod. ja som ju mala tak 5 hod najviac som vydržala 7hod. :) potom opláchni vlažnou vodou, poprípade daj ešte balzam alebo kondiš ak sa ti budú zdať suché a uprav... :)

lenkaa123456

velmi male % ludi moze mat alergiu na hennu preto moze rovno zmiesat celu farbu lebo pochybujem ze bude alergicka na tu hennu. ale neviem ci po tych 48hodinach bude este henna na vlasy pouzitelna. kraska skus sa opytat v teme kde je viacej o henne popisane

farbim vlasy

Ja som este henu ani nemala v rukach, takze som ani navod necitala, ani slovencine, ani inak, ale pride mi rozumne, nemiesat celu frabu, len trosku na test, ak by si mala nejaku reakciu, mozes ju niekomu darovat, ak ju namiesas celu, a budes mat alergicku reakciu, mozes ju v kazdom pripade akurat tak vyhodit, si myslim. :D :D

kraaska

farbim vlasy prvy krat som pocula o henne,a prvy krat som si ju objednala a predstav si iba navod ako si ju zamiesat je po slovensky,ostatne su v inom jazyku,sak keby to tam je normalne napisane asi by som sa tu nepytala....

kraaska

farbim vlasy prvy krat som pocula o henne,a prvy krat som si ju objednala a predstav si iba navod ako si ju zamiesat je po slovensky,ostatne su v inom jazyku,sak keby to tam je normalne napisane asi by som sa tu nepytala....