Ako vystrnadit byvaleho z myslienok?

Príspevok v téme: Ako vystrnadit byvaleho z myslienok?
mahimahi

Ahojte, s prvym byvalym sme sa rozisli uz pred rokmi, rozchod bol taky neukonceny, nevysvetleny, cez emaily a smsky. Mali sme sa radi, ale jeho matka nam pokazila vztah. Odvtedy sme ssa nekontaktovali, on ma uplne odstavil zo svojho zivota. Zistila som, ze je zenaty s detmi. Uplne mi to vyrazila dych, nie preto, zeby som ziarlila, ale ze to zobral hopem. Ja som tiez vydata, mam svojho muza snov, som s nim velmi stastna a lubime sa. Co mam robit, aby sa mi o nom prestalo snivat? Ak sa mi sniva, vzdy riesim to, preco sme sa vlastne rozisli a podobne... Niekedy mam chut mu napisat, ako sa ma, ale asi by to bola sprostost, kedze on zrejme nema zaujem, aj ked neviem preco, nie som predsa ziadna striga a on ma svoju rodinu, tak aky by to bol problem raz za cas si napisat?

mate59

ty to nemáš ešte vyriešené,s tou minulosťou, máte svoje rodiny, jeho asi ani nezaujíma, čo si dosiahla, jednoducho to pusti z hlavy a sa k tomu nevracaj, pozeraj na svoju rodinu.

mahimahi

kajka01- nemam na nete fotky, ale nieco mozno zistil, ktovie...
jajka- on sa so mnou nerozisiel, uz som to pisala, to skor ja som trucovala a preto sa to ukoncilo. Nepotrebujem, aby vedel, o co prisiel, pretoze mojmu manzelovi nesiaha ani po clenky, ale v par veciach ma podcenil a rada by som bola, keby vedel, co som dosiahla. To je vsetko.

jajka001_

že si tu už raz mala takuto temu? ked ho chces kontaktovat len aby vedel o co prisiel -to je hrozne detinské, to je najslušnejší výraz aký ma napadol. načo? som myslela ze k nemu nieco cítiš, ale to tvoje je o inom ... ty by si mala citit spokojnost sama so sebou...teba trapi len to ze on sa s tebou rozišiel a teba to škrie, že prečo ... niektore veci sa nikdy nedozvieš a možno je to tak lepšie

mahimahi

Matka este zatial nie som. Jas nim nechcem nic mat, to urcite nie, necitim k nemu nic, su to len spomienky... kajka01 ty si to vystihla presne. Ano, chcem, aby sa dozvedel, ze sa mam dobre. On ma neodkopol, tym odkopnutim som myslela to, ze ma proste nekontaktuje, ze ma dokazal vyzmizikovat zo svojho zivota, nemyslim si, ze na mna zabudol, stratou pamati hadam netrpi, ale pretal vsetky kontakty hned po rozchode. Videla som fotky jeho manzelky (vsemocny internet) a vyzera to tak, ze si zobral prvu, ktora mu prisla do rany po mne. Prosim, nechapte ma zle, nemam co zavidiet, cisto objektivne nie je atraktivna. Kedysi som sa poznala s jeho kamosom, tiez uz nie sme v kontakte, ale na nete je a je s nim spriateleny a nechcem zo seba urobit vola, zeby som mu napisala, myslim, zeby mu o tom povedal...

katalinka

a načo by to bolo dobré?
Máš svoj život, si matka a manželka... ja viem že v živote každej ženy sú chvíle kedy myslí na to...čo by bolo keby....

kajka01

ja si myslim ze ta to mata preto lebo nie ste v ziadnom kontakte a chcela by si mu ukazat ako sa mas dobre..ze si nasla muza s ktorym si stastna, napriek tomu ze on ta kedysi odkopol. a mozno v kutiku duse chces aby lutoval o co prisiel. nemate nejakych spolocnych znamych cez ktorych sa moze o tebe nieco dozvediet?

mahimahi

Mate pravdu, ja viem. Ja som sa s nim chcela stretnut, alebo aspon mu zavolat este davno, on mi to polozil... Nerozumiem, ako ma mohol len tak "odkopnut", viem, ze je to citlivy chalan. Akurat dnes to mam v sebe take zive, lebo sa mi o nom snivalo a v sne neustale riesim a pytam sa ho, preco sa to skoncilo... Nebol to pekny rozchod a taky vlastne na dialku. Boli sme zasnubeni... Nemyslim nanho stale, to urcite nie, len raz za cas. Bohvie, ci on si spomenie niekedy na mna. Tiez som bola jeho prva. Hrozne by som chcela, aby vedel, ze sa mi v zivote dari a dost som toho dosiahla, ale neviem, ako by sa to mal dozvediet.

katalinka

jajka má úplnú pravdu ....
a myslím si, že pre niečo ste sa rozišli a keby ste chceli, zvládli by ste to pred rokmi úplne inak... minulosť je za nami, budúcnosť ďaleko, preto si ži prítomnosť najlepšie ako vieš...

jajka001_

možno by si sa mala s ním stretnuť, aby si si uvedomila, že on nie je to,čo hladaš, že to je len sen, prelud, o ktorom snívaš, a že ten pravý je ten tvoj.
ak ti to stále nedá pokoj....ale riskuješ šťastie mnohých ľudí. ale zas by nebolo fér voči tvojmu mužovi, aby si ty myslela na iného. musíš si to doriešiť.