Ako odolavate sladkostiam?

evik1

Tušťa,to si kde zobrala,že sa chudne pri 120 km za mesiac?Ja mám za týždeň 72,tm za mesiac okolo 350km a nechudnem.Všetko závisí od príjmu-výdaj ti pomôže z dlhodobého hľadiska.

mama 2006

Neodolávam.
Ale snažím sa zdravo stravovať a cvičím, aby som to vyvážila. Ja som závislá od čokolády. Denne zjem 100-200 g.

BJ

Nenavlec si ich do domu. Nikdy nechod nakupovat hladna.
Ak ta chyti strasna chut v meste, snaz sa ukontrolovat predcim ides do obchodu, a vzdy si povedz, ze si kupis nejaky zdravsi typ sladkosti, nez tie plne chemie.
Nekupuj cokolady, cukriky, zele... skus to zahnat jednoduchymi sladkostami, ako horalky, keksy (nie mars tycinky, snickers, milka atd...)
Ale najlepsie urobis, ked si zvyknes kupit tradicne sladkosti ako ovocny kolac, strudlu, vianocku - natres si ju s lekvarom, medom. Vzdy je to lepsie, ako kupovat tie sladkosti v obaloch.
Vyskusaj vsetky mozne typy, co sa predavaju a urcite najdes tie najchutnejsie. Mne osobne chuti najviac makova strudla od Framipeku, takisto ich vianocka. Nechod len po hypermarketoch, mensie obchody, alebo na trhoch najdes vela veci, co nemaju daleko od domacej kvality - minimalne su omnoho zdravsie, ako tie chemicke sladkosti.

Tušťa

Ahojte, pravda je taká, že telo sladkosti nepotrebuje, ja som si povedala, ze s nimi seknem raz a navždy. Tu je dôvod. Už 5 mesiacov behám viac dni do týždňa dokopy 20 km, zatiaľ, potom o rok by som chcela zabehnúť aj 40 km. Teraz jedno prebudenie do reality - pri 80 km mesačne neschudnete, pri 120 km schudnete. Predstavte si tú výdrž, sebazaprenie a potom bác, kameň úrazu sladkosti a všetko úsilie vyšlo nazmar. Neznášam sladkosti. Celý čas nadávame na fajčiarov, keď je ich závislosť silnejšia ako naše sladkosti, čo potom od nich chceme? Nie som dokonalá, a o tom ten zápas je.

brieta

Moja kamaratka ma s tymto tiez problem a spominala ze si v lekarni kupila akusi ochutenu vlakninu,vraj 10 ovocnych prichuti a ta sa ma konzumovat v pripade velkej chuti na sladke.Ona totiz prave chudne a toto jej doporucili v lekarni.Tak vecer ked ju to prepadne papava tuto ochutenu vlakninu a velmi si pochvaluje.Skus na spytat na to v lekarni.

ojka

zuzic, zuzic, davaj si pozor (;
Zuzinka203 keď mávaš také veľké chute na sladké, tak si skús domov nakúpiť viac ovocia a papaj to..... ja síce sladké ani nejak moc nejedávam, skôr si nejaké to jabko, alebo bananán alebo pomaranč dám,... ale ani sa mu zasa nejak nevyhýbam (:

smejusko

zabudla som, nejde o to nejest po piatej, nejest po piatej by si nemala ak chodis spat o osmej, napr ako ides o desiatej, tak by si nemala jest o siedmej ak o dvanastej tak nejedz o deviatej... nejde o tu hodinu ale o to nejest 2-3 hodinky pred spanim...