prazdno

Príspevok v téme: prazdno
sa_ra

je mi strasne, skutocne uz neviem ako mam dalej zit. premyslam, ze sa asi zabijem, lebo nic uz nema vyznam pre mna. mala som dvoj rocny vztah a rozisli sme sa, oklamal ma, bol starsi o 15 rokov, ale uzasne sme si rozumeli. rodina s tym mala problem, ale aj ty uz si zacinali zvykat...planovala som s nim buducnost, deti, mesiac aj pol som byvala s nim v jehho byte. kazdy si uz myslel, ze sa zoberieme a teraz to cele krachlo :-(. prosim vas poradte ako to mam prekonat? da sa to vobec???

korytnačka

Milá sa_ra, je mi trocha smutno, že ideš na to tak zúfalo, ale je to čerstvé. I ja som mala podobný problém a som rada, že som si toho holomka nevzala. Dnes mám 50 rokov a on má 65 a vyzerá strašne. Mne sa chce žiť a on je na mrtvolu. On potreboval mladé mäsko, využíval Ťa, len si si to nechcela pripustiť. 15 rokov je veľa....Ak Ty budeš mať 50 ako ja teraz, budeš chcieť ešte žiť, on už nebude mať silu na mnoho vecí, na deti, nehovorím o vnúčatách. Ja už mám vnučku v 50 - tke a poviem Ti, neviem si predstaviť dedka o 15 rokov staršieho. Možno mi to niekto vyvráti, ale v mladom veku ten rozdiel nevadí, v staršom je na prekážku, to si píš.Teš sa zo života, osud si s Tebou nezahral, osud Ti dopriava len dobré veci. Kazíme si to sami. Nepokaz si život. Čaká Ťa niečo pekné, pouč sa z toho, nezúfaj a ver mi...problémy vo vzťahu na začiatku sú problémami na celý život. Výnimiek je málo. Hľadaj súzvuk tela,spolu s duchom, psychikou a nikdy nie oddelené formy.Sex a hraný súzvuk je málo...

radulka

ajoj,urcite je to strasne a bolestive ale zivot je raz taky :( neboj sa chvilku ta to bude bolkat ale to prejde. skus sa niecomu venovat a zabijat svoj volny cas s kamaratkamy. neboj bude dobre :)

kelko

caw,cas zahoji rany,a ked si este mlada ,tak to prejde,aj ja som sam a neriesim to ,ked ma prist ten pravy tak to pride