Mobbing

čučoriedka

ja preživam šikanu ale na počitači.je to neznesitelné.Viem bude to zniet ako paranoja, aje to je skutočnost.Som nonstop sledovaná na počitači moja činnost,nejakou hnisavou spoločnostou ludi ktorý hladaju štetky ktoré budu pre nich pracovat a pritom som dávnoaj po tridsiatke.,ktorý súčasne pracuju ako zabudovaný kecoši a špiclovia.Nechápem prečo mi nedajú pokoj,nenávidim ich.
okrem toho že sa na mna napojili ludia z pracujucich pre pol teda zabudovaný špiclovia, kecosi, a hnisavé filozofické špicelky, trvá to od roku 2005.Všetko mi čítaju všetko maju pod kontrolou, som si zmenial aj mob číslo ale aj to si zistili,vced to nie je problém komunikaciu aj na mobile maju pod kontrolou,všetko o mne vedia.Načo to je dobré????

Ćo je zaujimavé nikto sa nepýta či je adekvátne niekoho tak nepodstatného tak pridlho vkuse sledovat aj vživote a dávat na javo viem tu si my vieme o tebe všetko a určite nám čoskoro vojdeš do pasce.

Viem znie to ako pranoja pacienta z psychiatrie ale nie je je to fakt.Cítim odpor a hnus,som špinená ludmi kt si o mojeje osobe všetko zistili, tu ma roznášaju.Zdá sa niektoré pschologičky bývalé spolupravcovníčky štb manipulátorky ma to roznášaju a spolupracuju s pasákmi ktorým hovoria toto je taký typ na nu tak musiš aby robila pre teba, lebo na každého inak treba.

ako je možné že nikto nekladie otázku prečo nestači niekoho nepodstatného sledovat 4 roky aj to sa mi zdá dost.

Vobec si neželám písat s ludmi kt mysliac si že ja v domienke že som v anonymite ešte viac si o mne zistia,a pohrávaju sa so mnou ako mačka s myšou.

Prečo ked vojdem do zahraničného porptálu musia ma nonstop monitorovat,dávat na javo tu si my to vieme .prečo im nestačili 4 roky, pre mna je jasné prečo je to tak, a viem kto z pozadia to riadi celé a prečo ale pýtam sa ale prečo nikto zapojených do monitorovania mojej ososby sa nspýta pol prečo ešte stále nadalej,kto má na tom záujem,to sa nedá vydržat.Nech mi dajú pokoj, je to neznesitelné,DAJTE MI POKOJ PRESTANTE MI NIčIT MOJ žIVOT,ASI NEMáTE DOST PRáCE VDAKA MNE Má NIEKTO PRáCU A PLAT????? JA SOM NáPLNOU PRáCE?????

arman

Problem je, ze najst dobreho sefa, nadriadeneho, alebo majitela firmy, je velky problem. Vacsina ludi podla mna chodi do prace zo strachom.
Preto je to moderne otroctvo, otrok sa boji.
Zamestnanec by mal byt pocteny, a hrdy, ze pracuje pre xy, a xy by si ho mal vazit.
To je rozdiel medzi zamestnancom a otrokom.
Fakt kto ma dobru pracu, kde sa citi dobre, chodi tam rad, moze by spokojny.
A podla mna... lepsie praca za 500 do ktorej chodi clovek rad, nez praca za 1000, kde je otrokom. Radsej si urezat zo standardu, a zit skromne z 500, nez zo seba urobit otroka pre lepsi zivotny standart.
Ale v dnesnej dobe na slovensku uz mam pocit, ze aj ti co maju 500 mozu byt spokojni.

figurka

mobing som zazila na vlastnej kozi, o to horsie ze hned v prvom zamestnani. v tej firme uz nepracujem. najhorsie je, ze mi to asi poznamenalo psychiku, mam mensiu odolnost voci stresu, neverim si a mam nizke sebavedomie.

amanda23

moja kamoska toto zazila , pracovala na uctarni, veduca bola typu, ze mala rada kazdeho kto sa je vtieral a lichotil a hlavne na vsetko pritakal, tato moja kamoska nebola takej povahy a vedela si slusne povedat svoj nazor, veduca ju neznasala a nahovorila vsetky svoje prisluhovacky aby sa s nou nebavili, potom ju uz ani neodzrsavili, ked prisla do prave, trvalo to dlho, byvalo jej na vracanie, rozklepana z toho vsetkeho, dokonca zacala aj koktat, ked nastupila nova kolegyna, takisto dostala poucenie od veducej, ze sa s nou nema bavit, povedala jej ale rovno, ze ona sa bude bavit s kym chce,tak tam mala aspon potom jednu spriaznenu dusu. Nakoniec aj tak odisla ale dnes by to uz riesila inak a nenechala si to a pisala staznosti, nevedela vtedy, ze je to mobing a trestny cin...

xxLAURAxx

ahoj, robím si diplomovku na tému mobbing... kto má s tým skúsenosti, prosím vyplňte môj dotazník.

ĎAKUJEEEEM!

docs.google.com

ivana45

Ak vies robit svoju pracu a si pracovity a nemas ine vazne zavady, hladaj si nove miesto. Ak to nesplnas, pracuj na sebe.
Keby som musela volit medzi dobrym platom a "dobrym" sefom, volim si sefa. Pri "zlom" sefovi plat uz nebude lepsi. Mozno horsi. A bude ti to kazit zivot. So sefom, s ktorym si rozumies, sa moze plat zlepsit.

uhlie

Andy,

cesi su smradi. Tiez som tam chvilu robil a pokusali sa o nieco podobne. Mal si si tie rozhovory natacat na mobil a dat to potom na sud. Ja len nechapem, preco ich sem tahaju na veduce pozicie. jedine, co vedia, tak kecat a tvarit sa pri tom mudro. A takych ludi mame aj my tu dost.

leeerka

ja som z par pracovisk odisla alebo ma vyhodili kvoli sex. obtazovaniu... ked som robila recepcnu mala som tam mladeho sefa, s ktroym si kazdy tykal, samozrejme aj ja a kazdeho tam chytal, ale ked to uroil mne, tak som mu hned povedala, ze toto na mna skusat uz nikdy nebude .... cize pochopil a do mesiaca aj ja, ked mi dal vypoved ... o cosi neskor som z dalsej prace odisla kvoli kolegyniam, ktore pocas mojej 2dnovej pnky vymysleli take fantazmagorie, az to nebolo pekne.... vymysleli si moj pomer s nadriadenym a len po mne pokukovali a ohovarali ..tak som to riesila okamzivou vypovedaou, nastastie mi ako blesk z jasneho neba prisla lepsia prac. ponuka

Romanoo

No pekne. Ja som mal celkom zaujimavy manazersky flek, slusne plateny, no moje zdravotne problemy sa tak vystupnovali, ze som dal nakoniec vypoved a cely rok som bol na PN. A musim povedat, ze aj teraz, mi este nie je dobre. Mam problemy s blbymi pocitmi, na odpadnutie, sumenie a tlaky do usi a hlavy, sem tam zavrat, ale hlavne problemy s dychanim, raz s nadychovanim inokedy s vydychom, hyperventilacia, ale bez trpnutia koncatin, pocit dusenia, no hrozneee. A ked analyzujem, zda sa, ze vsetko nastalo po tych nervakoch. Horsie je, ze sa tych pocitov neviem vobec zbavit ...