akne na chrbte

Príspevok v téme: akne na chrbte
plesovka444

ahojte, viem ze je tu velmi vela tem o akne, aj tak som sa rozhodla zalozit vlastnu. v piatok mam ist na jednu oslavu, na ktorej budem mat oblecene saty s holymi ramenami a chrbtom, avsak na chrbte mam akne...nie je ho enjak vela, ale je, a nevyzera to pekne:( nepoznate nejaky recept akos a ho do piatku co najlepsie zbavit? rozmyslala som ze pojdem do solarka, rorizto v lete nemam akne vobec, lebo slniecko pekne vsetko vytaha , len v zime mi vyskoci...neviem, velmi to solarko nechcem ale asi inu moznost nemam...neviem baby, poradite nieco?

tralalalala

ja som mal tiež akné na chrbte lebo som sa dosť potil kôli posilke.. kožná mi predpísala gél Duac .. každý deň pred spaním i tým natreš miesta s akné .. do týždňa sa mi to o dosť zlepšilo :)

drobcek30

no už je neskoro na moju radu, ale možno do budúcnosti, potieraj si chrbát s alpou, nič mi nepomôže rýchlejšie a účinnejšie. Akné vysuší a zmizne, dá sa to pekne vyliečiť.

lenkaa123456

mozes skusit to solarko, aj ked myslim, ze je trocha neskoro. lebo za tych par dni sa to velmi stihat neda. a so solarkom to netreba prehanat. alebo si skus jednotlive vyrazky potierat cesnakom. celkom to zabera. ale tiez to netreba prehanat.