Make up - STAY MATTE od Rimmelu

Dominkaa14

Mám teraz tento make-up je skvelý ale skus pod neho ešte krém na problematicku plet značka LA ROCHEY - POSAY a produkt sa volá Effaclar Duo :) stahuje pory a po týzdni budes mat nadhernu plet :) ja mam teraz Effaclar M tento stahuje maz a je skvelý krém skus :) A co je najdolezitejsie nemasti sa ti od nich plet su nemastne :) ale daju sa kupit len v lekarni Effaclar duo stoji 15 eur a effaclar M stoji 19 ale je este jeden no je ich viac eFFACLAR k JE asi najsilnejsi skus :) poradi ti predavacka :)

mirka 23

desný make up.. sestra si ho kupila lebo jej bolo luto dať 15 za osvedčený a teraz plače, že taky desný ešte nemala...

tekvicka_

ja ho mam a mne vyhovuje, ale je pisany na mastnu plet a ja mam sice problematicku ale strasne suchu a mne to prave vyhovuje ze nie som po nom taka zosusena. Takistpo som citala staznosti na to ze je viac oranzovy oproti niektorym, ale mne praveze sedi taka farba - takze je to velmi individualne. U mna praveze vyzera prirodzene. Este mi napr. pasoval dermacol taky s ruzovym vrchnacikom.

Lentillka

Tak tento make-up nesadol ani mne. Mala som ho už dávnejšie, ale tuším dosť rýchlo sa mi po ňom zmastnila pleť a akoby sa mi na tvári "zrazil", vyzeral neprirodzene.