nekonecno problémy so zubami

Príspevok v téme: nekonecno problémy so zubami
niina

Mám velke problémy so zubami, nekonecne návštevy, preliečovanie, korunky, mostíky, zmeny zubárov a nehovoriac o financiach čo ma to stálo. Zuby po preliečení kanálikov sa mi ozývajú stále cítim, trpnutie, bolesť atd. Zubári sa mi stále snažia zuby zachránovat, ale neviem vobec ci to má význam ci by nebolo lepsie zuby vytrhať a dať si protézu i napriek mojmu mladému veku 29 rokov. Neviem ci sa na to odhodlať a neviem si to ani predstavit, akoby som chodila bez zubov. Má niekto podobný problém?

peter pre ni

mam podobne velke problemy so zubami. nie o proteze neuvazuj, to je posledne riesenie. Pokial sa da, nechaj si zuby zachranovat, aj mrtve zuby ti posluzia aspon na to, ze na ne ti spravia korunky a tie aspon esteticky vyzeraju dobre. Problem je tiez najst dobreho zubara, ktory ma snahu zuby liecit a nie vytahovat nervy, trhat zuby a ulahcovat si tak pracu. Rad by som takeho mal, ale bez referencii sa obavam iba tak na niekoho obratit.

Denzl

JasonX452...vies.....ja ti do idiotov nadavat nebudem,ale je kopec ludi co slovo hygiena nepoznaju.
Je dolezite totiz upravit aj stravu a vela faktorov k tomu prispieva.
No je male percento aj nejajej dedicnosti.
No ja osobne ho vylucujem.

JasonX452

Boze Denzl ty budes asi riadny idiot samzrejme ze ma zauzivanu hygienu vela ludi ma super hygienu a vsetko ale proste zubky slabe a tak to uz je :(